2777
2789
عنوان

رابطه خارج از ازدواج

5564 بازدید | 209 پست

دنیا پیشرفت کرده از جهت اینکه ما رابطه داشته باشیم خارج از ازدواج؟ 

من مال دهه هشتادم و تا الان ک 21 سالمه حتی دست ی نفرم نگرفتم و با اینکه تو رابطه ام

فک میکنی ما دلمون این چیزارو نمیخواد انسان به طور طبیعی خواستارشه

اینکه ادم برای خودش چارچوب داشته باشه و طبق اون پیش بره بنظرم برازنده تره تا اینکه بیاد بگه اینا اصلا مهم نیست

بازیچه دست این و اون شدن چیز زیبای برای ی دختر نیست

_ن چادریم ن عرزشیم ن مذهبیم فقط چارچوب دارم! 

تاثیر گذار بود ممنون

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درود بر حدیثه و سعید 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

چارچوب قشنگه

با ادمای بی حد و مرز نمتونم کنار بیام. بی حد و مرز توی رابطه، توی کلام، توی نگاه تو هرچیزی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

واقعا با اینکار ارزش خودمون میاریم پایین اتفاقا این پسرا همچین دخترایی نمیگیرن ب فرض هم که بگیرن همیشه تو اتفاقات یاد اوریش میکنن

یاداوریشم نکنن یا خودشون اینکاره بودن یا دیگ خیلی استثنا هستن کمتر کسی پیدا میشه مشکل نداشته باشه