2777
2789
عنوان

رابطه خارج از ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 5569 بازدید | 209 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ باید بگیرم؟ اصلا مشکلی هم نداشتیم با این موضوع بشدت هم راحت بودیماصلا هم ادم مذهبی نبود و کاملا م ...

خب آره دیگه

چیزای این مدلی اصلا رابطه نیستن

دوتا آدم در صورتی تو رابطه ان که یه چیز فیزیکی یا عاطفی وجود داشته باشه،حالا خیلی مقیده نهایتا زود میاد ازدواج میکنه

ولی این که سیخ بشینیم کنار هم صرفا روابط بچگانه اس و هرکسی حوصلشو نداره و براش جالب نیست

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

چارچوب قشنگهبا ادمای بی حد و مرز نمتونم کنار بیام. بی حد و مرز توی رابطه، توی کلام، توی نگاه تو هرچی ...

دقیقا حتی من سعی میکنم چشامو کنترل کنم

همش تو دلم میگم نکنه دوست دختر این پسر یا خانوم این پسره خوشش نیاد من ببینمش

اینطوریه یعنی؟

چرا اینطوری نباشه 

شما بخاطر خودت و قلبت وارد رابطه میشی نه دیگران 

اگر چیزی برات آزار دهنده هست پسش بزن و اگر خوشایند قبولش کن این برای دو طرف صدق می‌کنه قراره هر دو راضی باشن 

برا‌من عجیبه که دونفر همو دوست داشته باشن و باهم دوست پسر دوست دختر باشن و برن بیرون بیان ولی حتی دس ...

من تقریبا دو سال این مدلی بودم

و در انتها ازدواج کردیم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

امشب بانوان سایت تو کار ترکوندن تاپیک ها هستن الانم تورو هم میترکونن😐

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺