2777
2789
عنوان

خانما لطفا راهنمایی م کنید

51 بازدید | 10 پست

قبل از عید شوهرم ‌ماشین فروخت به یه آشنا

قرار شد ۲۰ملیون رو بده ۱۳۰باقی مانده رو ۲۰ روزه تسویه کنه

خلاصه ماشین رو برد

وسر ۲۰ روز تسویه نکرد هیچ،هرچی شوهرم زنگ زد ماشین رو بیار یا جواب نمی‌داد یا بازی میداد خلاصه بعد ۴۰روز به زور و دعوا ماشین رو پس گرفت

۲۰ ملیون که دست ما بود ۱۰رو زد به حسابش و ۱۰ رو نگه داشت

ماشین رو یارو برده بود و هزینه گذاشت گردنمون

حالا من عذاب وجدان دارم به شوهرم میگم پولشو بده قبول نمیکنه و میگه هزینه ای که به ماشین زده بود پس من از جیب خودم بدم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس عذاب وجدان نگیرم

نه چرا عذاب وجدان شنبه برو‌در یه بنگاه بگو جریان‌رو ببین چی بهت میگن ایا حرف من نبود ...عزیزم قانون اینه شما طرف رو‌مچل کردی پولشو‌ندادی بعد از چند ما ماشین رو خورد و خمیر اوردی طرف هم‌هیچی نگه یه دسته گل هم بهت بده که لطف کردی اوردیش ..اره به همین خیال باش 

نه چرا عذاب وجدان شنبه برو‌در یه بنگاه بگو جریان‌رو ببین چی بهت میگن ایا حرف من نبود ...عزیزم قانون ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

من از ماشین سر درنمیارم

ولی شوهرم میگه قبل فروش یه جفت لاستیک نو انداختم ولب تحویل داد لاستیکاش عوض شده بود

یارو میگفت من سوار ماشین نشدم ولی تحویل داد پیک‌نیک و وسایل شخصی بود داخلش اونارو پس دادیم

مرسی عزیزم از راهنماییتمن از ماشین سر درنمیارمولی شوهرم میگه قبل فروش یه جفت لاستیک نو انداختم ولب ت ...

عزیزم شما لازم نیست عذاب وجدان بگیری برو یه بنگاه معاملاتی قضیه رو بگو‌بعد ببین اونا چی جواب بهتون میدن اگه اونا کفتن شما عذاب وجدانتون رو ادامه بدهید الان راحت بخوابید