2777
2789
عنوان

پسری که دارم باهاش آشنا میشم

205 بازدید | 29 پست

قضیه از این قراره که من آقای x رو از بچگی میشناسم و یجورایی عشق بچگیم بوده :) وقتی مامانش به مامانم گف پسرش منو میخواد از ذوق مردم..حس کردم رویاست چون هیچوقت محلم نمیداد

خانوادمم موافق بودن چون فوق العاده پسر خوبیه و قرار شد یمدت حرف بزنیم

حالا چند وقته در ارتباطیم ولی میبینم یسری چیزا هست که خب اون حاضر نیست ازش بگذره 

مثلا میگه دوست نداره عمل زیبایی انجام بدم گفتم میخوام دماغمو عمل کنم و دعوام کرد

یا گفت خیلی از مهمونی و رفیق بازی خوشش نمیاد 

میگه نباید توقع داشته باشم برای شب نشینی بریم خونه‌ی مثلا پسرخاله‌ش 

یا خانوادش..میگه چون پسر کوچیکس وظیفه خودش میدونه مواظب خانوادش باشه 

یعنی مامان باباش (فعلا جفتشون جوونن) 

من حق مخالفت ندارم ولی اونم مجبورم نمیکنه من کاری انجام بدم

نمیدونم..بنظرتون حق با اونه و من زیادی دنبال گیر دادنم ؟ 

دائم آواره بُوَد هرکه پی‌ِ دل برود..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب بنظرم بخاطر کسی ک دوست داری باید از یسری چیزا بگذری شاید الان خیلیا بگن نهههههه چی بابا ولش کن بهت دستور میده 

ولی چون دوسش داری یسری کار هایی ک میگه انجام نده مطمعنم لحنش دستوری نبوده

مطمعن باش خوشبخت میشی باهاش

بنظرت زیادی خودخواه نیست؟؟ این پدرومادرش جوان هست اینجوری بازی درمیاره پیر بشن میخواد چیکارکنه!! منم پارسال تا پای نامزدی رفتم پسره خودخواه بود بهم زدم موقعیتشم فوق العاده بود،عزیزم قشنگ فکراتو بکن

اره خب بنظرم بخاطر کسی ک دوست داری باید از یسری چیزا بگذری شاید الان خیلیا بگن نهههههه چی بابا ولش ک ...

حاضرم بگذرم 

ولی میدونی میترسم اول این گیرای کوچیک باشه بعد بره سراغ چیزای بزرگتر بعدش بیا و جمع کن..

ینی خواسته هاش معقولانس ؟

اره عزیزم نمیخواد ک زندانیت کنه اونم مثل شما یسری خواسته ها داره بهتره بحاطر عشقی ک بهش داری با اخترام خواستشو قبول کنی دوست داره توهم دوسش داری

بنظرت زیادی خودخواه نیست؟؟ این پدرومادرش جوان هست اینجوری بازی درمیاره پیر بشن میخواد چیکارکنه!! منم ...

نمی‌دونم والا

آخه گفت اگه خدایی نکرده بابا و مامان منم مشکلی داشتن وظیفه خودش می‌دونه مثل پسرشون عمل کنه