2777
2789
عنوان

پسری که دارم باهاش آشنا میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 29 پست
حاضرم بگذرم ولی میدونی میترسم اول این گیرای کوچیک باشه بعد بره سراغ چیزای بزرگتر بعدش بیا و جمع کن..

اگه الان باهاش راه بیای بهتر میفهمه چقدر دوسش داری بعد حتی این گیر دادنا کمتر هم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه الان باهاش راه بیای بهتر میفهمه چقدر دوسش داری بعد حتی این گیر دادنا کمتر هم میشه

آها اینو یادم رف بگم 😑 من قصد ندارم بگم از بچگی دوسش داشتم و خب این آقای x فکر میکنه دوس داشتنش یطرفس

بعد خب من روم نمیشه ابراز علاقه کنم ببینه یطرفه نیست 

بنظرتون بهش بگم پررو میشه ؟ آخه ما نامزد اینا نیستیم داریم آشنا میشیمممم

دائم آواره بُوَد هرکه پی‌ِ دل برود..

ن بهش نگو😂😂😂 اصلا نگوووووو بگی بگا میری

آخه همش میپرسه 😑😭😂

هرروز صبح میگه

صبح بخیر نشونه ای از عشق و علاقه احساس میکنی ؟ 

من میگم نه 

آها اینو یادم رف بگم 😑 من قصد ندارم بگم از بچگی دوسش داشتم و خب این آقای x فکر میکنه دوس داشتنش یطر ...

ی جور نشون بده ک یواش یواش داری عاشقش میشی با بچگی چیکار داری، ک بهش حس لذت و افتخار بده و برای بدست اوردن دلت تلاش کنه خشک و رسمی نباش ، مهربون باش بهش توجه کن ولی زیاده روی نکن در کل خودت  باش

آها اینو یادم رف بگم 😑 من قصد ندارم بگم از بچگی دوسش داشتم و خب این آقای x فکر میکنه دوس داشتنش یطر ...

اسی یچیزی بگم بهتتتت

در نظر داشته باش پسری ک برای پدر و مادرش هرکاری میکنه و بهشون احترام میذاره هرجایی پیدا نمیشه هااا

اینم در نظر داشته باش

آخه همش میپرسه 😑😭😂هرروز صبح میگهصبح بخیر نشونه ای از عشق و علاقه احساس میکنی ؟ من میگم نه

خب اشکال نداره ولی یواش یواش حستو بروز بده ایشونم وقتی یک روزنه ببینه  تلاش میکنه ک بیشتر بهت محبت بده تا علاقمندتر بشی

ی جور نشون بده ک یواش یواش داری عاشقش میشی با بچگی چیکار داری، ک بهش حس لذت و افتخار بده و برای بدست ...

چشم مرسی 

اسی یچیزی بگم بهتتتتدر نظر داشته باش پسری ک برای پدر و مادرش هرکاری میکنه و بهشون احترام میذاره هرجا ...

اوهوم

بی‌نهایت رو خانوادش حساسه 

حالا ایشالا رو منم حساس باشه قراره خانوادش باشم 😭😂