2777
2789

یکی از همکارامو میگم

عروسی برادرِ زن داداشش بوده

فقط اقا به همراه بانو دعوت کردن

اینم گفته بدون بچه نمیام

دوباره که زنگ زدن دعوت کردن گفته چون بچه ها رو دعوت نکردید ماهم نمیاییم!

حالا اونا گفتن بچه هاتونو بیارید اینا هم قبول کردن برن

من جاش خجالت کشیدم 

بابا بچت که محتاج غذا نیست که از پیش خودت دعوتشون کردی

آبرو بچه هاشم برد

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای زن عموی منم چون بچه هاشو دعوت نکرده بودن نرفت 😐دختراشم بزرگنا وای اصلن نمیدونم چ منطقی داره

دیگه گرونی رو درک نمیکنن

همینکه احترام گذاشتن و دعوت کردن باید قدر دان بود

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
بچه ها بزرگن یا کوچیک

دو تا مدرسه ای

یه کوچیک

دیگه گرونی رو درک نمیکننهمینکه احترام گذاشتن و دعوت کردن باید قدر دان بود

واقعا .

اخه این عروسی بود ماله ما مراسم عزا بود حتی منو خواهرمم دعوت نبودیم برا رستوران فقط اقا بانو بود 😐

شایدمنظورش بخاطرغذانبوده فقط بخاطراینکع دوس داشته بچشم باشه

کارش زشت 

مخصوصا اینکه تو محل کار 

جلو همه ما با تلفن صحبت کرد با خانواده داماد

اولین بار همین چندهفته پیش بود دعوت اینطوری رو شنیده بودم 

فلانی با بانو 

منطقه ما اصلا همچین دعوتی وجود نداره وقتی دعوت کنن اون بچه های مجرد هم دعوت هست ولی اونایی که متاهل هستن رو فقط جدا دعوت میکنن یا نمیکنن

ولی الان نسبت اینا هم دور بوده برای چی اصلا دعوت کرده خب کلا دعوت نمیکردن 

کلا همچنین دعوتی برای من قابل هضم نیست 

اولین بار همین چندهفته پیش بود دعوت اینطوری رو شنیده بودم فلانی با بانو منطقه ما اصلا همچین دعوتی وج ...

اینا خیلی قومی و قبیله ای هستن

همشم وصلت فامیلی دارن

مثلا مامان این ، نوه ی عمه اون میشه و...

اینا وضع مالیشون متوسطه 

و خب خرجا هم الان بالاست و گرونیه

سعی کردن خرجا رو کم کنن بچه هارو دعوت نکردن