2777
2789

وقتی بنظرم یکی تموم امیدش رو از دست میده خودکشی میکنه 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنگامی که طرف از همه چی خسته و نا امید میشه این اتفاق میفته اگه دقت داشته باشید این توی سال های قبل و قدیما زیاد اتفاق نمی‌افتاد 

زندگی می‌چرخه عین تاس یه روز حکم میکنی یه روز التماس
دقیقا.یکی که بارها شکست خورده

اره شکست تو هر چیزی هم میتونه باشه 

مثلا یکی که بهش تجاوز شده شکست نخورده ولی حس سو استفاده شدن رو تجربه کرده 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

تصمیمات یهویی به کنار ولی در کل آدم باید رابطش با خدا محکم باشه تا سریع از پا نیفته و صبور بشه 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

تصمیمات یهویی به کنار ولی در کل آدم باید رابطش با خدا محکم باشه تا سریع از پا نیفته و صبور بشه

دقیقا

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

من دوبارخودکشی کردم توبیمارستان زجرزیادی کشیدم فقط عصبانیت یک لحظه نفهمیدم چیکارکردم شیطان یک لحظه غفلت میکنی نمیفهمی چیکارمیکنی بعدپشیمون میشی من دوستم دخترعمو زندایی ام پسرعمه ام براثرخودکشی ازدست دادم همه لحظات اخر مرگش پشیمان شدن ولی چه فایده دیگه رفتن

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏