2777
2789
عنوان

خیلی سخته😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 37 پست
تولدت مبارک عزیزدلم 😗😗😗😗😗😗😗 ان شالله ک ب ارزوهای قشنگت برسی🌹🌹🌹🌹🌹

ممنونم عزیزم

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستای گلم ممنونم ازتون کلی بهم انرژی دادین ناراحتیم یادم رفت اگه تا شب خبری شد بهتون میگم

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
تولدت مبارک دوست من. شاید شوهرت سورپرایزت کنه.

مرسی عزیزم شاید حرف شما درست باشه از رفتارش نمیتونم پیش بینی کنم

من اولین سالی که ازدواج کردم ..برای پدر شوهرم روز معلم کادو گرفتم شب رفتیم خنشون اما بهش تبریک نگفتم خواستم سر یه فرصت کادو بهش بدم و سورپرایزش کنم که پدرشوهرم به شوهرم گفته اره امروز همه بهم تبریک گفتن زنگ زدن پیام دادن یه پیام نمیتونستین بهم بدین 

من اون لحظه بهش گفتم اتفاقا یادمون بوده کلدو برات گرفتیم کادو رو بهش دادیم خلی خجالت کشید پدر شوهرم اما بعد اون جز روز پدر هیچ مناسبتی نه برات کادو گرفتم نه تبریک خالی گفتم خخخخ

تو هم عجله نکن صبر داشته باش تا اخر شبم به روی خودت نیار عزیزم ..اگه هم یادش رفت اشکالی نداره بالاخره اینا ذهنشون خیلی ئدرگیره تولدتم مبارک خانمی

من اولین سالی که ازدواج کردم ..برای پدر شوهرم روز معلم کادو گرفتم شب رفتیم خنشون اما بهش تبریک نگفتم ...

مرسی عزیزم اخه هر سال بهم تبریک میگه و کادو میگیره پارسال گوشواره گرفته بود .