2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من درگیر غیبت طولانی دراکولا هم هستممممم  

شازده دوماد غم نخور نومزدت با ناز مياد..اى حمومى اى حمومى اب حموم تازه كن تا بيارن عروس خانوم خلوت اماده كن ..اسب بردن تو حياط عروس خانوم شد سوار خير ببينى ننه عروس اين گل از خونه ات دراد ..يار مبارك بادا ايشالااا مبارك بادااا ..اگه با امضام شاد شدى يه دعا كن شازده دوماد ورپريده پيداش شه صلوات ايضا 

یه کاربر اومد دنبال یه راه واسه خودکشی

خیلی غمش رو خوردم😔😔😔😔😔😔

همه باهاش صحبت میکردیم یه کاربر به معنای واقعی بی شخصیت از گوگل واسش سرچ کرد و عکس گذاشت😡😡😡😡😡

اون خانم هم سریع تاپیک رو بست و دیگه تو سایت ندیدمش😔😔😔😔

هنوز هم با یاداوریش اشک میریزم😢😢😢😢😢

امیدوارم سرکارمون گذاشته باشه و هرجا که هست تنش سالم و دلش شاد باشه🙏🙏🙏🙏

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

من ذهنم درگیر اون کاربره که اسمش شیرینم بود وپنج سال بود از شوهرش جداشده بود و بعد از طلاق فهمیده بود بچه داره ولی به شوهرش نگفته بود حالا که بچه چهار ساله شده بود به بابایه گفتن بچه داره بعد دوباره مرده از زنه خواستگاری کرد

اون عالیه کلا...دوست دارم اعتماد به نفسشو خالی میبنده و خم به ابرو نمیاره

خیلی باحاله😂😂😂مثل اون جکه هست که پسره میپرسه عشقم داری چی میخوری میگه دارم استیک میخورم از اونور مامانش صداش میزنه فلانی بیا نون و ماستتو بخور دیگه😂😂😂

این حرفا مال تو نیست😁ببر بذار سر جاش😂
اون که عجیب نیست. اصل داستان ازدواج بایه خارجی نیست انفاقات پیرامونشه.70 میلیون کم پولی نیست

هفتاد میلیون پول زیادی هم نیس😉

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند
خدااييش خانومايي که انقدر دم از اسلام میزنن.شوهرتون اگه زن گرفت نياين اینجا تاپيک بزنيدا.اسلام حلال ...

نمیدونم چرا این مورد حلاله

درک نمیکنم صیغه و خوابیدن بازنای مختلف چه فرقی با زنا وفحشا داره

یاعلی
نمیدونم چرا این مورد حلاله درک نمیکنم صیغه و خوابیدن بازنای مختلف چه فرقی با زنا وفحشا داره

😏😏😏حرف بزنم قطع دسترسی ميشم

افراد به اندازه ی کمبودهايشان دیگران را آزار می دهند

تو کف خبری از خیلی دوستای قدیمی م هستم که کاربریشون منهدم شد بعداز تغییرات 😢😢😢

بعــــــــــــد یه کاربر قدیمی بود نامزدش ازش خواسته بود که جلوچشم خودش با دوستش م س ک ...کنه و اونم تقاضای طلاق داده بود و ....