2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم میخوام از بهزیستی بچه بیارم ولی خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1994 بازدید | 123 پست
از ارزوهای من این بوده که چه بچه دار بشم چه نشم یکی رو بیارم بزرگ کنم  خیلی دوستدارم انشالله ک ...

دقیقا مثل تو فکر میکنم هنوزم اگه با وجود بچه دار بودنم بهم بدن دوست دارم این کارو بکنم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

ممنونم از همه شما دوستان گلم  میدونم که یک سری آزمایشها مثل بیماریهای مسری و عفونی را خود تیم پزشکی بهزیستی انجام میده  .نگرانیم از بیماریهای روانی و ژنتیکی نهفته است .خیلی دلم بچه میخواد ولی نشد دیگه .چکار کنم حالا به نظر شما بدون  بچه زندگیم تباهه یا میشه بدون بچه هم ادامه داد؟

من زن قانونم.قوی و مستقل و قدرتمندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه سال تو اقدامم مشکل از منه سنم هم رفته دیگه بالا 42 سالمه 

عزیزم حتما اینکارو بکن.بچه ها همشون شیرین و دوست داشتنی هستن.امیدوارم لذت ببری از مادر شدن.سرنوشت اون طفل معصوم هم عوض میشه❤

عاقلان نقطه ی پرگار وجودند ولی...عشق داند که دراین دایره سرگردانند
دقیقا مثل تو فکر میکنم هنوزم اگه با وجود بچه دار بودنم بهم بدن دوست دارم این کارو بکنم

انشالله به جفتمون میدن

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
یعنی همه ی راههای دزمانی رورفتی؟مشکلت چیه دقیقا.42.43که زیادنیست اگه پریودت قطع نشده باشه میتونی

اره بخدا هر راهیی بوده رفتم تخمکم ندارم  رحمم ضعیفه.بیشتر راه های درمانی را رفتم که از حوصله این بحث خارجه ولی نشد

ممنونم از همه شما دوستان گلم  میدونم که یک سری آزمایشها مثل بیماریهای مسری و عفونی را خود تیم پ ...

زندگی با بچه و مادر شدن حسیه که اصلا قبل توصیف نیس بهت پیشنهاد میدم حتما اینکارو بکن و خودتو از مادرشدن محروم نکن

بچرو ببر يه مركز ژنتيكي عالي مطمئن كه شدي بيارش خونه و مطمئن باش بهترين كاريه كه تو زندگيت كردي هم يه ادمو نجات دادي هم شادابي به زندگي خودت بخشيدي

خدايا اينهمه جا اينجا چرا خودت ميدوني چي ميگم

عزیزم بانیت خیر برو جلو مطمئن باش انشاالهیه بچه خوب وسالم از بهزیستی میگیری ،محبتشم حتما به دلت میافته ،

هرگز در زندگی تسلیم نشو هرروز یک معجزست ،شاید فردا روز تو باشد
 نمیدونم iuiوiufکردی یانه ولی اگه وضع مالیت خوبه رحم اجاره یی استفاده کن 40تومن برات هزینه می ...

کردم بی نتیجه بود واقعا دیگه نمیتونم اینقدر هزینه بکنم برای درمان

اره بخدا هر راهیی بوده رفتم تخمکم ندارم  رحمم ضعیفه.بیشتر راه های درمانی را رفتم که از حوصله ای ...

عزیزم ان شالله همون بچه ای روکه میاری برات بهترین همدم ومونس میشه.به میمنت قدوم اون بچه هم خدامعجزه شوبهت نشون میده

نسل قبل ما بدون سونو و چکاب بچه دار میشدن درصد بچه های سالم بیشتر از الان بود بعد بچه ها پرونده دارن ...

ماهم یک اقوامون یک بچه اوردازبهزیستی بعدش زنه خودش بچه دارشدبعددوباره بازبچه دارشدیعنی کسی که10سال بچه گیرش نیامدازپاقدم بچه که اورده بودبچه گیرش امدولی ان بچه یی که ازبهزیستی اوردبراش ازبچه های خودش عزیزتره

ممنونم از همه شما دوستان گلم  میدونم که یک سری آزمایشها مثل بیماریهای مسری و عفونی را خود تیم پ ...

چرا تباه باشه،درسته بچه خوبه ولی بدون بچه هم هزاران لذت میشه از زندگی برد،خوب در موردش فکر کن

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه