2777
2789
عنوان

چکارایی می کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 46 پست
یا اینکه هندزفری میذاشتم توگوشم شبا میرفتم روتخت خواب روسریم میبستم که دیده نشه. بعد از ساعت12به بعد ...

منم هندزفری میذاشتم میحرفیدم ولی قبلش اهنگ میذاشتم که اگه یوقت کسی اومد قطع کردم بگم ایناهاش دارم اهنگ گوش میدم به طرفمم میگفتم هروقت قطع کردم نزنگ تا خودم تک بزنم

هر روز میرفتم پیاده روی

هر جمعه می رفتم کوه...بیشتر وقتا درکه...

البته همون کوه رفتن باعث شد با همسرم آشنا بشم..

عاشق تئاتر بودم و دور از چشم مامانم با یک گروه تئاتر تمرین می کردم

مجردی هم چند تا سفر حسابی رفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر راضی الان از شوهرت؟

خیلی....خیلی زیاد.... البته هردومون بچه مثبت بودیما. یشب به اصرار دوستام صدامونو ضبط کردم هنوزم که هنوزه باهم میگن میخندن بهمون! کل مکالمه ما شامل آوازخوندن شوهرم بود بعدم بمن میگف بخون من مسخره بازی درمیاوردم. یااینکه بحث دینی میکردیم. یبارم دوتایی باهم پشت تلفن زیارت عاشورا خوندیم😆 فازمونو درک نمیکنم الان😅😅

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
خیلی....خیلی زیاد.... البته هردومون بچه مثبت بودیما. یشب به اصرار دوستام صدامونو ضبط کردم هنوزم که ه ...

اخی 😂😂😂😂😂

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
خیلی....خیلی زیاد.... البته هردومون بچه مثبت بودیما. یشب به اصرار دوستام صدامونو ضبط کردم هنوزم که ه ...

چند وقت با هم بودین؟چندسالتونه؟

میشه برای صاحابخونه شدنم یه صلوات بفرستین..ممنون
منم هندزفری میذاشتم میحرفیدم ولی قبلش اهنگ میذاشتم که اگه یوقت کسی اومد قطع کردم بگم ایناهاش دارم اه ...

👍👌✋بزن قدش

منم😉

چند وقت با هم بودین؟چندسالتونه؟

دوسال باهم بودیم. بعدش الان سه ساله ازدواج کردیم. الان شوهرم30.  من25. 

ما هم خیلی باهم خوبیم منتهی خیلی بحث میکنیم.نسبت به ازدواج دو دل هستم..خیلی همو میخوایم ولی میترسم..بعضی وقتا بددهنی میکنه

انشالله که همیشه شادو خندون و سالم باشین...خیلی ازت انرژی مثبت گفتم.اصولا اینجا خیلیل دپ هستن...  

ما هم خیلی باهم خوبیم منتهی خیلی بحث میکنیم.نسبت به ازدواج دو دل هستم..خیلی همو میخوایم ولی میترسم.. ...

برو مشاوره 

اگه واقعا خوب نیست و راضی نیستی ادامه نده به امید اینکه تغییرش بدی 

همونی که هست رو ببین تازه چند درجه بدترشو رو میتونی تحمل کنی یا نه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
ما هم خیلی باهم خوبیم منتهی خیلی بحث میکنیم.نسبت به ازدواج دو دل هستم..خیلی همو میخوایم ولی میترسم.. ...

اوووووووه😥 بحث داریم تااااااا دلت بخاد. البته اونموقعها اصلا بحث نداشتیما....اصصصصلا حتی یبارم نشد.نمیدونم چرا😞 ولی بعد ازدواج خیلی. اما عاشقانه همو دوست داریم دعواهم میکنیم اما سعی میکنیم زیاد کشش ندیم. عشق من وهمسرم بعده سه سال زبانزده. شما باید ببینی مشکلاتتون اساسیه یانه.. من وهمسرم سره چیزای بیمورد بحثمون میشه.اما مشکل اساسی نداریم. شمام اگرمشکل اساسی ندارین دودل نشو.عشق خوده آدم یه چیز دیگه س. من خواستکارای خیلی بهتر ازشوهرم داشتم اماالان یک درصدم پشیمون نیستم.چون عشق برام مهمتره...فکرنکن ک زندگی خودبه خود خوب میشه. خودت باید تلاش کنی. توهرزندگی تنش هست..مهم اینه ک چقدر تلاش کنی واسه متعادل کردنش. 

اوووووووه😥 بحث داریم تااااااا دلت بخاد. البته اونموقعها اصلا بحث نداشتیما....اصصصصلا حتی یبارم نشد. ...

الی من خیلی تلاش میکنم که مشکلی پیش نیاد ولی میشه..بدهنی دو هفتش میکنه ..17 ماهه با میم.رو اعصابمه خستم کرده

برو مشاوره  اگه واقعا خوب نیست و راضی نیستی ادامه نده به امید اینکه تغییرش بدی  همونی که ...

خواهرمم میگه اون تغیر نمیکنه الان داره کوتاه میاد..تو زندگی بدتر میکنه..