2777
2789
عنوان

چکارایی می کردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 46 پست

اول درود بر همه . دوم روزتون نیک 

سوم من که ازدواج نکردم هنوز.پس میتونم نظر بدم. کلی شیطونی میکنم حرف دلمو میزنم تو خودم حبس نمیکنم بعد دیگه لج درمیارم که متوجه بشن سبک زمدگی من باهاشون خییلی متفاااوته.

خیلی شیطنت خاصی نمیکنم همیناس دیگه.

😂😂😂😂😂😂ما میگیم خوشبحالت نداری😓

تومایه همونه ولی خب نمیخواستم توهین کنم فقط شوخی بود😃

دستمال من🇹🇳زیر درخت🌳البالو🍒گم شده.                سواد داری؟!؟ 😲هااااا؟.                                            بی سوادی؟!؟ 😟واااااا؟.                                            پس تو خر🐴من هستی😐.                                      اخه این چی بود برامون میخوندن؟ 😩😩😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یااینکه من به شعر خیلی علاقه داشتم ولی مامانم نمیذاشت! منم یه کتاب باز میکردم جلوچشام که داخلش یه کتاب دیگه بود!....یه کتاب شعر..  

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
میگم تو دوران مجردی چه شیطنت هایی می کردین؟وقتی شوهر کردین از شیطنت هاتون کم شد؟

😆😆😆😆

یه شیطنت هایی میکردیم که الان دیگه شیطنت نیست😂😂😂😂😂

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
یااینکه من به شعر خیلی علاقه داشتم ولی مامانم نمیذاشت! منم یه کتاب باز میکردم جلوچشام که داخلش یه کت ...

منم رمانو اینجوری میخوندم فک میکردم هیچ کس تفهمیده و من چقد زرنگم ولی میدونستن به روم نمیاوردن 😂😂

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

یه دفعه 12 سالم بود تو خیابون یه پسره داشت با شیشه اب می خورد زدم زیر شیشه فرار کردم

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.
😆😆😆😆 یه شیطنت هایی میکردیم که الان دیگه شیطنت نیست😂😂😂😂😂

وای امضات 😄😄😄

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
یا اینکه هندزفری میذاشتم توگوشم شبا میرفتم روتخت خواب روسریم میبستم که دیده نشه. بعد از ساعت12به بعد ...

خداروشکر راضی الان از شوهرت؟

میشه برای صاحابخونه شدنم یه صلوات بفرستین..ممنون
میگم تو دوران مجردی چه شیطنت هایی می کردین؟وقتی شوهر کردین از شیطنت هاتون کم شد؟

بعد ازدواجم شیطنتام کم نشد ولی متفاوت از مجردیم شد. مثلا باشوهرم نصفه شبا میریم دره خونه بابامینارو میزنیم فرار میکنیم! یا بایه خط ناشناس زنگ میزنیم سربه سر خواهر برادرا ومامان باباهامون میذاریم. نصفه شبا توسرما میریم باغ! اهم میدوییم! الکی الکی میریم لباس عروس پرو میکنیم. دنبال ماشین عروسایی ک اصلانمیشناسیم میفتیم! ازین جور کارا دیگه😆😉

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
بعد ازدواجم شیطنتام کم نشد ولی متفاوت از مجردیم شد. مثلا باشوهرم نصفه شبا میریم دره خونه بابامینارو ...

روز بعد از کنکور من و دوستام هم رفتیم لباس عروس پرو کردیم😆

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.
یا اینکه هندزفری میذاشتم توگوشم شبا میرفتم روتخت خواب روسریم میبستم که دیده نشه. بعد از ساعت12به بعد ...

خخخخ عین منوشوهرم😂😂😂

هردلی یه نفسی داره میشه برای زندگیم صلوات بفرستی😍