وقتی هنوز ازدواج نکرده بودین تو خونتون چه شیطنت هایی می کردیدازدواج که کردید دیگه شیطنت نکردید؟
بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمیداند که هزینههای زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو میاندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک مغزی نمیفهمد که بیتوجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را میسازد، قتــل و غــارت را زیاد میکند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت میافزاید.
سوم من که ازدواج نکردم هنوز.پس میتونم نظر بدم. کلی شیطونی میکنم حرف دلمو میزنم تو خودم حبس نمیکنم بعد دیگه لج درمیارم که متوجه بشن سبک زمدگی من باهاشون خییلی متفاااوته.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یااینکه من به شعر خیلی علاقه داشتم ولی مامانم نمیذاشت! منم یه کتاب باز میکردم جلوچشام که داخلش یه کت ...
منم رمانو اینجوری میخوندم فک میکردم هیچ کس تفهمیده و من چقد زرنگم ولی میدونستن به روم نمیاوردن 😂😂
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
یه دفعه 12 سالم بود تو خیابون یه پسره داشت با شیشه اب می خورد زدم زیر شیشه فرار کردم
بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمیداند که هزینههای زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو میاندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک مغزی نمیفهمد که بیتوجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را میسازد، قتــل و غــارت را زیاد میکند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت میافزاید.
😆😆😆😆 یه شیطنت هایی میکردیم که الان دیگه شیطنت نیست😂😂😂😂😂
وای امضات 😄😄😄
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
بعد ازدواجم شیطنتام کم نشد ولی متفاوت از مجردیم شد. مثلا باشوهرم نصفه شبا میریم دره خونه بابامینارو ...
روز بعد از کنکور من و دوستام هم رفتیم لباس عروس پرو کردیم😆