2777
2789
عنوان

دهه شصت ای ها

75 بازدید | 3 پست

دلم برای خاطراتش یه ذره شده ، 😟 ، آخه کی گفته اون وقتها بد بود و ... 

ماها با موبایل و خودرو شاسی بلند و زیبایی و پول حال نمی کردیم 

ما از دیدن مامان بابا  ، مادر بزرگ ، رفاقت ها ، و رفت و آمد ها لذت می بردیم ، 

رنگ در که می زدن ، باز می کردیم ، عمو و دایی ، از شهر دیگه اومده بودن ، موبایل که نبود اس ام اس بدن ، چه ذوقی . 

ما از بازی های تو کوچه،  بازی های ساده کیف می کردیم 

قلک ها یادتونه ؟ پلاستیکی بود و سفالی ، پول ها رو میریختیم توش ، بعد چند روز یه چشم خودمون رو  می کردیم تو قلک تا ببینیم چی توشه !

یه جامدادی ، یک پاک کن ، تراج و گونیا ! 

غذای روی چراغ نفتی ! 

پنج شنبه ها که میدونستیم فرداش تعطیله ! چی کیفی داشت ! 

کارت های آفرین و صد آفرین ! 

اوشین و لینچان ! 

فوتبالیست ها و سوباسا و کاکرو و تارو میساکی !

اصلا میدونستید بدی چیه؟ اصطلاحات لاکچری و ... چیه ؟ مد چیه ؟ کلاس پایین چیه ؟ و .. 

برف می اومد یادتونه ؟ بلورهای زیبای برف ❄️!؟

اصلا دقت کردید ، حتی رنگین کمان هم دیگه دیده نمیشه ، برف و زیبایی اون رو که ماشین ها خراب نمی کردن ، 

بوی باران تو نم !

اصلا دیگه ابر های اون موقع که آسمان روز رو فانتزی و تاریک می کرد دیگه الان نیست ! حتی رعد و برق هم نیست! من حتی پروانه های زیبا که اون زمان بود هم نمیبینم ! 

مسافرت‌های خانوادگی ، همدیگه رو می دیدیم ، ذوق زده می شدیم ! 

در خونه همسایه ها باز بود ، می رفتیم آب میخوردیم ، ! 

معلم ها ، پزشک ها ! همه ساده بودن ! 

همش رفت ، رفت رفت .

چیز زیادی نداشتیم ، ولی یه چیزی بود که امروزی ها ندارن 

چیزی که فراتر بود و اگر هم چیزی نداشتیم  ، لذت می بردیم . 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم موافقم ، اون زمان خیلی خوش می‌گذشت ، همیشه بیرون بودیم ، اکیپ داشتیم با بچه های محل پسر و دختر ،،،یا دوچرخه سواری میکردیم یا وسطی ، فوتبال ، اصلا بحث جنسیت بین مون مطرح نبود ، مامانا همیشه تو کوچه بودن حواسشون به بچه ها بود ، ماها هم تو سر و کله هم می‌زدیم تا بزرگ شدیم ، یادش بخیر کانون محله شب شعر برگزار می‌کردیم ، یا مسجد کلاس نقاشی و قرآن ،،،انواع کلاسا رو با همدیگه شرکت میکردیم