2777
2789
عنوان

دیروز یه کار بد کردم😔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 44 پست
اخه کسی ک تو خیابون دختر سوار میکنه ارزش اشنایی داره؟؟

خیلیا قبول کنیم که میکنند من خودم تا حالا نشده تو خیابون شماره بگیرم یا سوار ماشین دفعه اول بشم حتی مثلا اگه همکلاسی بوده اول شناخت کافی داشتم بعد با ماشین منو رسونده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم اگه ول نمیکرد همونجا رو جدول کنار خیابون میشستم میزدم زیر گریه😂😂

[کاربری دوم]زن‌های خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنی‌اند؛چشم‌های زیبا، غم‌های همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍

فقط میخوام بدونم رو چه حسابی میگی خیلی مرد خوبی بود؟مردی که تو خیابون دختر سوار میکنه واقعا چه جایگا ...

خب ظاهرش دقیقا تایپم بود😐

من خیلی کمالگرام تاالان هرچی پیشنهاد داشتم هیچکدون باب میلم نبود این اقا خسلی وسوسه برانگیز بود قد بلند هیکلی خوشتیپ خوش صدا اقاا😂

تازه تو اینستا دوتا بلاگر میشناسم که ازدواج کردن همینطوری اشنا شدن

اگه بردش بهش تجاوز کرد تو پاسخگویی؟؟

اولش بخون چی گفتم باید قبلش مطمئن بشه از اسمش از محل سکونتش از محل کارش برای همین گفتم که ریسکش بالاست ولی اگه خوشش اومده حداقل مراقب باشه یا یکی از آشنا اطلاع بده

اولش بخون چی گفتم باید قبلش مطمئن بشه از اسمش از محل سکونتش از محل کارش برای همین گفتم که ریسکش بالا ...

اخه  ادم درست حسابی دختر سوار میکنه تو خیابون از کجا کعلوم تو همون قرار دوم …. در بهترین حالت  اینا با صدتاا فاحشه رابطه جنسی دارن  همشون صدتا مریضی دارن چرا اینقد خوش خیالی 😐😐😐 ما داریم به تجاوزز فکر میکنیم تو میگی برو امارشو دربیار شک ندارم اسی حتی ۱۸ سالشم نشده خواهشا قبل راهنمایی یکم فکر کن شاید طرف مقابلت یه دختر خوش خیال دبیرستانی باشه 

خب ظاهرش دقیقا تایپم بود😐من خیلی کمالگرام تاالان هرچی پیشنهاد داشتم هیچکدون باب میلم نبود این اقا خ ...

خب بعد کسی با این اوصاف لنگ اینه تو خیابون دختر پیدا کنه؟ 

یقینا اطرافش پر ازدختره هم تایپ خودش 

واین جای فکر نداره که چرا باید تو خیابون دختر سوار کنه اگه مشکل اخلاقی نداشته باشه؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اخه ادم درست حسابی دختر سوار میکنه تو خیابون از کجا کعلوم تو همون قرار دوم …. در بهترین حالت اینا ...

عزیز من اگه تاپیک زده بود میخوام سوار ماشین بشم میگفتم نشو حالا که شده و‌ میگه طرف هم خوشش اومده حداقل یه سطحی از شناخت برسه یه جایی دستش بند باشه 

عزیز من اگه تاپیک زده بود میخوام سوار ماشین بشم میگفتم نشو حالا که شده و‌ میگه طرف هم خوشش اومده حدا ...

به کجا دستش بند باشه اخه 

یه بار اشتباه کرده سوار شده خطر از سرش گذشته دیگه نباید تکرار کنه 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها اگه تو کافه و جاهای عمومی و شلوغ قرار بزاریم بازم خطرناکه؟

عاره چهار بار تو کافه قرار میزاره اعتماد که کردی و وابسته شدی میرسه به خو نه