2777
2789
عنوان

دیروز یه کار بد کردم😔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نکن این کارو نمیشناسیش،شاید ادم خوبی باشه

من یک بار این کارو کردم شمارمو همه جا پخش کرد و ادمی بود تو داشبورد ماشینش ی چیزایی دیدم و همه اینا برای یکبار دیدن بود و یک هفته تلفنی صحبت کردیم

فقط یچیزی میگم ایندفعه به خیر گذشت اما هیچ قوت هیچ وقت سوار ماشین هیچ کس نشو . چون با پای خودت رفتی توی دادگاه هم میتونی هیچ شکایتی کنی .‌‌‌‌‌‌‌ببخش نمیخوام بترسونمت اما دیدم همچین اتفاقاتی رو 

بچه ها خب چیکار میشه کرد من که همش خونم نهایت یه کلاس برم که همشون دخترن همین داخل مجازی ام که به کس ...

چطور جرأت کردی سوار ماشین غریبه بشی. دفعه بعد تکرار نکن. مگه اتفاقات نمی‌بینی نمی‌شنوی🌃

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

بچه ها خب چیکار میشه کرد من که همش خونم نهایت یه کلاس برم که همشون دخترن همین داخل مجازی ام که به کس ...

یعنی میخوای به پسری که توی خیابون میوفته دنبال دخترا اعتماد کنی؟

این قسمت:                                                                          من و کاربرای مزخرف نی نی سایت.

فقط میخوام بدونم رو چه حسابی میگی خیلی مرد خوبی بود؟

مردی که تو خیابون دختر سوار میکنه واقعا چه جایگاهی داره ازنظرت

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀