2777
2789
عنوان

بخواید ازدواج کنید چه شرطی میزارید که کار از محکم کاری عیب نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 87 پست
خب چرا اصلا باهاش ازدواج کنی

چون یساله دارم جهنمو زندگی میکنم اینطور ز پیش بره  ندارم خودکشی میکنم از دستشون 

اجبار خانوادم و جمر و بحثا روانیم کرده 

پسره عقب نمی‌کشه 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من همین الان یکسری کن که ازدواج نکنی بعدا بخوای طلاق بگیری همه چی سخت تر میشه

اگه دستم بود نمیکردم 

علاقه ای ندارم ازدواج کنم اونم با کی با فامیل اونم کی اقوام بابام 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

پسر بدی هست ؟مشکل خاصی داره ؟

آرههه مادرش و خالش کنارمون با افتخار میگن پسرمون دنبال زنای بیوه و مطلقه سن بالاست😐😐 از اقوام مونم خانوادم خوب نیستن

خواستگار ندارم که شرایط بگم

همون بهتر نداری از ازدواج و هر چی مرده متنفر شدم

حق طلاق و اینا رو هر کدوم رو برو جداگونه از دادگاه و دفتر اسناد رسمی بگیر

چون اگ عادی بخوای فقط تو مهریه یا قبالت بنویسن خیلی ارزشی نداره

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

آرههه مادرش و خالش کنارمون با افتخار میگن پسرمون دنبال زنای بیوه و مطلقه سن بالاست😐😐 از اقوام مونم ...

ببخش همون پسری که قراره شوهرتوبشه؟؟

دوستی باهرکه کردم خصم مادرزادشد.           آشیان هرجاگزیدم خانه صیادشد

خب طرفت هم بی عقل نیس راحت بهت حق طلاق بده همینطور ک شما میخوای زرنگ باشی اونم زرنگ تشریف داره.حق طل ...

خب من قصدم همینه وقتی اینهمه پیگیر یا میده یا بیخیال میشه گورشو گم میکنه 

شاید خوب باشه ... چرا اینقدر منفی هستی ...

دو روز دیگه ازدواج کنی فکرکردی پدرت میزاره دوباره همین روزاتو میخای ببینی ....

بشین با پسرعموت قشنگ حرف بزن... الکی زندگیتو نابود نکن....

زنعموت شاید از حرصش ک پسرش تو رو میخاد الکی حرف میزنه...

با پسرعموت قشنگ برو مشاوره حرف بزنید بگیرش ت  مشتت... 

اول راهی اسم طلاق و بی علاقگی نزن ... پسری ک آدمو دوس داشته باشه جونم بخای بهت میده....

خواهرانه میگم عزیزم.... 

جزء شروط حق طلاق...مسکن... حضانت فرزند...شغل ...تحصیلات همه رو بگیر...

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40