2777
2789
عنوان

بخواید ازدواج کنید چه شرطی میزارید که کار از محکم کاری عیب نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 87 پست
من حس میکنم سوالشون خیلی جنبه منفی داره بهتر آدم دنبال این باشه چطوری میتونم برای بقا و دوام زندگیش ...

بله انگار اذیت شده و اجباری بوده قضایا👌

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم همچین حالتی تضمینی نیست

من خواسته م این بود که خواست و حرف خدا ملاک باشه و مبنای زندگی باشه، توی اختلافات و....

پونزده ساله هست خداروشکر ..

حق طلاق و... هم که بقیه میگن بنظرم بد نیست توافق کنید

فقط میخوام راه جدایی هموار بشه تو شرطه

حواست باشه که شروط رو فقط داخل عقد نامه ننویسی مثلا حق طلاق و اشتغال و اینا 

باید برین دفتر و رسمی ثبت بشه 

فقط نوشتن داخل عقدنامه کافی نیست

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

چرا؟یعنی میخوای با همسرت صلح کنی؟اگر دوست داشتی تعریف کن

تو تاپیک قبل که بهم گفتن دروغگو یکی از کاربرای سایتم اکثرا منو میشناسم این کاربری دست دوستم بود شماره خواهرمه اونو که تعلیق کردن من پیام دادم به نینی یار دو گفت پیامم بده از تعلیقی دارم همونشب سر ازدواجم بحث شد گوشیم شکست ینی بابام عصبانی شد شکوند الان با لبتاب اومدم و این کاربری اون سه تا تاپیک مونده تل هم نصب نمیشه که تل بهش بگم درباره اینهمه حاشیه درس نشه رو اون یکی کاربری تمام اتفاقات و جر و بحثای رو آنم بود 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

همون طور که دخترا از پسرا مطمئن نیستند ،پسرا هم همینطور ،برای همین هست ازدواج ها سخت شده ،از کجا معلوم دختر آدم وحشتناکی نباشه ؟؟خودتون فکر کنید ،من اگر ببینم خانواده دختر از پسرم همچین چیزی میخوان اصلا طرفشون نمی‌رم ،قبل از همه اینها و این‌همه حق و حقوق ،باید طوری بچه تربیت کنیم که ضمانتش وجدانی باشه.

حق تمکین نشنیده بودم چجوریه ینی مرد رو مجبور میکنه به تمکین

قانون، تمکین را می توان شامل دو نوع تمکین اعم از تمکین عام و خاص دانست. تمکین عام به این معناست که زن در امور خانوادگی موظف به اطاعت از همسر خود است و تمکین خاص به معنای اطاعت از همسر در روابط زناشویی می باشد. وظیفه تمکین اعم از تمکین خاص و تمکین عام، بر عهده طرفین است و در صورتی که این تکلیف را به خوبی ادا نکنند، آثاری برای آن ها به بار خواهد داشت. اگه زن رعایت نکند نفقه به او تعلق نمی گیرد

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

رسمه اندازه تاریخ تولد دختر سکه میزنن ملک بهتره گمونم انگار پول نقده ولی ماکل نمیزنه به اسمم سه دنگ ...

سکه که بدترین مهریه هست چون هم فقط ۱۰۰ تاش رو الان میدن و بعدشم هم تقسیط میکنن عملا هیچی!

مغازه ۳ دنگ از سکه قطعا بهتره ولی اگه راضی به ۶ دنگ بشن عالی تر هم میشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
فقط تحقیق میکردم خانوادش خوب باشن ‌اگه خوب بودن دیگه هیچی برام مهم نبود چون از دل یه خانواده خوب و س ...

خانوادش عنن 

اجباریه منم میخوام راه برای جدایی باز باشه 

قشنگ تر بزنم تو اون آبرویی که بابام بخاطرش اصرار داره منو شوهر بده و اصرارهای عمو زاده ی عوضیم 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

من حس میکنم سوالشون خیلی جنبه منفی داره بهتر آدم دنبال این باشه چطوری میتونم برای بقا و دوام زندگیش ...

متاسفانه یا خوشبختانه بله من ازدواج نکرده دنبال شرط برای راحت جدا شدنم چون علاقه به زندگی باهاش رو ندارم

حواست باشه که شروط رو فقط داخل عقد نامه ننویسی مثلا حق طلاق و اشتغال و اینا باید برین دفتر و رسمی ثب ...

ممنونم عزیزم

همون طور که دخترا از پسرا مطمئن نیستند ،پسرا هم همینطور ،برای همین هست ازدواج ها سخت شده ،از کجا معل ...

پسره آدم وحشتناک و کنه آیه خانوادش بدتر منم ترس دارم رویاهام خراب کردن همچیمو ازم گرفتن یساله بخاطر این عوضی زندگی منو جهنم کردن 

اینقد اذیتم کردن خانوادم رفتم فکر خودکشی 

پسره آدم وحشتناک و کنه آیه خانوادش بدتر منم ترس دارم رویاهام خراب کردن همچیمو ازم گرفتن یساله بخاطر ...

به نظر من همین الان یکسری کن که ازدواج نکنی 

بعدا بخوای طلاق بگیری همه چی سخت تر میشه

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹