چرا؟یعنی میخوای با همسرت صلح کنی؟اگر دوست داشتی تعریف کن
تو تاپیک قبل که بهم گفتن دروغگو یکی از کاربرای سایتم اکثرا منو میشناسم این کاربری دست دوستم بود شماره خواهرمه اونو که تعلیق کردن من پیام دادم به نینی یار دو گفت پیامم بده از تعلیقی دارم همونشب سر ازدواجم بحث شد گوشیم شکست ینی بابام عصبانی شد شکوند الان با لبتاب اومدم و این کاربری اون سه تا تاپیک مونده تل هم نصب نمیشه که تل بهش بگم درباره اینهمه حاشیه درس نشه رو اون یکی کاربری تمام اتفاقات و جر و بحثای رو آنم بود
یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️🩹
همون طور که دخترا از پسرا مطمئن نیستند ،پسرا هم همینطور ،برای همین هست ازدواج ها سخت شده ،از کجا معلوم دختر آدم وحشتناکی نباشه ؟؟خودتون فکر کنید ،من اگر ببینم خانواده دختر از پسرم همچین چیزی میخوان اصلا طرفشون نمیرم ،قبل از همه اینها و اینهمه حق و حقوق ،باید طوری بچه تربیت کنیم که ضمانتش وجدانی باشه.
حق تمکین نشنیده بودم چجوریه ینی مرد رو مجبور میکنه به تمکین
قانون، تمکین را می توان شامل دو نوع تمکین اعم از تمکین عام و خاص دانست. تمکین عام به این معناست که زن در امور خانوادگی موظف به اطاعت از همسر خود است و تمکین خاص به معنای اطاعت از همسر در روابط زناشویی می باشد. وظیفه تمکین اعم از تمکین خاص و تمکین عام، بر عهده طرفین است و در صورتی که این تکلیف را به خوبی ادا نکنند، آثاری برای آن ها به بار خواهد داشت. اگه زن رعایت نکند نفقه به او تعلق نمی گیرد
با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.