2777
2789
عنوان

به یه دختر گفتم بهش علاقه دارم و

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 124 پست
مستقیما بهش بگید که اطمینان داشته باشه از حرفاتونمنم به اون آقا گفتم این آشنایی قراره به کجا ختم بشه ...

بله فک کنم نیازه که اینطوریم بهش بگم.هر چیزی که ممکنه راضیش کنه رو امتحان میکنم😬

اره ترم سوم

خوشگل که یه چیز نسبیه ولی برای من واقعا خوشگله میبینمش روحم تازه میشه😂

سلام علیک داریم ولی بیشتر نه 

بعد از اون حرفای من هر دو از هم خجالت میکشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله فک کنم نیازه که اینطوریم بهش بگم.هر چیزی که ممکنه راضیش کنه رو امتحان میکنم😬

حتما بگید

دخترایی که اهل روابط دوستی و... نیستن

خیلی سخت اعتماد میکنن و نیازه که بهشون اطمینان بدید چون اهل روابط بچه‌گانه و الکی نیستن

موفق باشید

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

فک نکنم اون دختر از این کارت خوشش بیاد حتی اگ ازت خوشش بیاد چ برسه خوششم ازت نیاد تو شاید نهایتا بای ...

اره شایدم اشتباه کردم 

ولی با این استاد خیلی صمیمی هستیم و همه چیز بهم میگیم

اون استادی که تو ذهن همه هست نیست

اتفاقا یه امتحان مراقبش بودم رفتم پرسیدم سوال چند گیر کردی کمکش کردم😂میگم نکنه با خودش بگه چرا ول ن ...

واقعا موقعیت بدیه حق داری. 

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم