2777
2789
عنوان

به یه دختر گفتم بهش علاقه دارم و

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 124 پست

من ب عنوان ی دختر میگم اگ از پسری بدم بیاد بد جوابشو میدم ک بره برنگرده..اگ خوشم بیاد یجوری میگم ک راه برا برگشت بمونه! ایشونم انگار بدش نیومده شمام زود پا پس کشیدی یکم دیگ اصرار میکردی اگ دیگ بد برخورد میکرد تمومش میکردی...نک الان بین هوا و زمین بمونی بلاتکلیف...یا اینوری یا اونوری دیگ

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینقدر سیاست داشتم و میتونستم اینارو عملی کنم قطعا درست میشد همه چی😂ولی اره درست میگید امیدوارم ...

همسر من ، سه روز مونده بود به مراسم عقدمون ، ینی وقت محضر رزرو کرده بود مهمون دعوت کرده بود از خوشحالی در پوست خود نمی‌گنجید 😐🙄 بعد به من پیام داده بود باز فکراتو بکن ، اگه راضی نیستی مشکلی نداره کنسلش میکنم😐در این حد این بشر .......... حالا تو ام باید بیای پیشش چند دوره کلاس بری داداش گلم، 😅 

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
بهش بگین که هدفتون از این رابطه ازدواجهاگه اهل دوستی و این چیزا نباشه حتما اینو بگین بهش بدونه که قر ...

واقعیتش منم فکر میکنم اهل رابطه اینطوری نیست ولی منم بهش گفتم که آشنا بشیم تا بعدا جدی‌تر بشیم ولی مستقیما از ازدواج چیزی نگفتم

اخه اونم میگفت الان بنظرش نمیتونه رابطه اینقدر جدی داشته باشه

تو دانشگاه دیدمش دیگه هم رشته‌ای هستیم بعد از اینکه به من نه گفت سلام میکنه بهم😂خیلی دختر باحیا و ارومی بود..از لحاظ ظاهرم خب برام جذاب بود..از همه تعریفش شنیدم حتی به استادمون گفتم😂

واقعیتش منم فکر میکنم اهل رابطه اینطوری نیست ولی منم بهش گفتم که آشنا بشیم تا بعدا جدی‌تر بشیم ولی م ...

مستقیما بهش بگید که اطمینان داشته باشه از حرفاتون

منم به اون آقا گفتم این آشنایی قراره به کجا ختم بشه گفت به با هم بودنمون، حقیقتا این حرفش احساس بدی در من ایجاد کرد، جس کردم یه بازیچه‌ام فقط برا سرگرمی

بگید که قرار نیست انقدر زود به ازدواج و این مراحل برسید ولی با قاطعیت نشون بدید که قصدتون واقعا جدیه

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

من ب عنوان ی دختر میگم اگ از پسری بدم بیاد بد جوابشو میدم ک بره برنگرده..اگ خوشم بیاد یجوری میگم ک ر ...

اخه ادمی نیست که با بی ادبی بخواد جواب بده و فک نمیکنم هر چی گیرم میدادم بد جوابمو میداد..الانم که بیخیال نشدم بازم میرم میگم به امید اینکه قبول کنه یا یجوری بزنه تو برجکم که برم دیگه نیام😂

درست گفتی ولی پسر نباید این جوری باشه ک باید بدون اینکه به دختر آسیب و اذیتی برسونه طالبش باشه تا وق ...

والا من راهکاری که به ذهنم رسید و گفتم، شما هم راست میگی نباید سواستفاده بکنه، ...

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
همسر من ، سه روز مونده بود به مراسم عقدمون ، ینی وقت محضر رزرو کرده بود مهمون دعوت کرده بود از خوشحا ...

اوه عجب حرفی زده اون وسط

به خودش مطمئن بوده😂

کاش منم اینقد زرنگ بودم واقعا