2777
2789
عنوان

کنکوریا میشه برای کمک بیان

72 بازدید | 10 پست

من میخوام بیشتره وقتم رو روی ترمیم بزارم 

برای کنکورم میخونم ولی نمیتونم برسونم 

و اینکه باید یازدهم رو سابقه تحصیلی ایجاد کنم چون برای من نهایی نبود 

به نظرتون چه درسایی رو تو یازدهم ترمیم بزنم که ترازم رو ببره بالا 

اگر سال یازدهمت نهایی نبودی، الان باید ایجاد سابقه تحصیلی کنی یعنی همه رو باید ترمیم بزنی. اگه نمیتونی همه رو نمره‌ی خوب بگیری، اونایی که ضریب و تأثیر کمی دارن رو کمتر بخون.دوازدهم هم میخوای ترمیم کنی یا سال اولته و نهایی داری؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر سال یازدهمت نهایی نبودی، الان باید ایجاد سابقه تحصیلی کنی یعنی همه رو باید ترمیم بزنی. اگه نمیتو ...

نه یازدهم نهایی نبودم دیپلم رو سال ۱۳۹۹ گرفتم تصمیم دارم تو دوازدهم هرچی که میخوام ترمیم کنم متقابلش یازدهم رو هم ترمیم کنم چون با یه بچه کوچیک فک نکنم بتونم همش رو برسونم

نه یازدهم نهایی نبودم دیپلم رو سال ۱۳۹۹ گرفتم تصمیم دارم تو دوازدهم هرچی که میخوام ترمیم کنم متقابلش ...

تا جایی که من میدونم اگه یازدهم نهایی نبودی مجبوری همه‌شو ترمیم بزنی تا سابقه تحصیلی برات ایجاد بشه. ولی میتونی از خیر نمره‌ی خوب بگذری و درسایی که الان نمیخوای بخونی شب‌امتحانی بخونی و به ۱۰ اکتفا کنی

تا جایی که من میدونم اگه یازدهم نهایی نبودی مجبوری همه‌شو ترمیم بزنی تا سابقه تحصیلی برات ایجاد بشه. ...

نمیدونستم 

مرسی گلم بابت راهنماییت واقعا کمکم کردی تو همین یازدهم گیر کرده بودم