2777
2789
قرص T5 exteremقویترین قرص لاغری موجود تو ایرانه تماما گیاهی نیازی به خوردن ۸ تا لیوان قهوه تلخم ندار ...

چند خریدی؟

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان بیشتر داروهای لاغری که کپسولی هستن دست سازه که تهران دست ساز تولید میشه که پودر زیره و امفتامین که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه رو مخلوط میکنن و داخل کپسول میریزن و میدن دست مشتری باعث بی خوابی واسترس واضطراب و تپش قلب ریزش مو و خشکی دهان وپرخاشگری و....میشه من مصرف کردم تا حد مرگ رفتم تا اینکه از همین تایپیک یه شماره ورداشتم یه قرص ژله ای المانی بهم میشنهاد داد که خوبیش این بود که ژلاتینی بود وامکان دستکاری نداشت یه بسته سفارش دادم و ۱۱کیلو کم کردم چند تاش مونده که که ۳روز یک عدد مصرف میکنم که وزنم برنگرده وخیلی راضیم واقعا شمارشم میزارم کسی خواست میتونه مشاوره بگیره. ازشون۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

من قرص تیتانیوم یکماه استفاده کردم خیلی کاهش اشتها قوی داشت برای یک ماه حدود 8 کیلو وزنم کم شد 

کاملا ریزه خواری من از بین برد قرص قوی هم برای چربی سوی و هم برای کاهش اشتها من قبلا از قرص الفا و  گلوریا خورده بودم ولی بین تمام اینها باز تیتانیوم خیلی قوی تر بود

این شماره خانمی که ازش خرید میکنم 09191496779 چون مشاوره میده خیلی خوبه 

من همه قرص هایی که ازش خریدم و خوب بود و جواب داد 

البته همین که عودت هم داره خیال ادم راحت اگر جواب نگیری راحت قرص پس مییگیره

منم از نمایندگی گرفتم ۴۸۰و واقعا راضی هستم و ۹کیلو کم کردم ولی میگن  وزنم برمیگرده این شماره نم ...

تو داری دروغ میگی تو یکی ا  همین اکانتای فیکه این مردکغلامی از بانه ای ، چرا واقعا از خدا نمیترسی ۳۰ تا قرص تقلبی  تایلندی رو دست مردم میدی یه میلیون تومن میگیری، با اینپول میشه سه تا بسته قرص هلوگرامدار خارجی خرید ، امیدوارم رسوا بشی

منم از این قرص ژله ای گرفتم عالی بود

واقعا که با چه رویی اینطوری دروغ سرهم میکنی اخه ، یک میلیون پول دادم بعد سی روز دریغ از یک کیلو کاهش، مگه پیام ندادی که درصورت عدم نتیجه پس میگیری چرا دیگه جواب ندادی مردک

سلام میشه اسم قرص رو بگید؟

دروغه این شماره دروغه این اکانتا فیکن، یه نفر پشت این ۱۰ تا ایدی تقلبه، ۳۰ تا دونه ژل تقلبی رو یک میلیون میفروشه و  بعد سی روز حتی یک کیلو کم نمیکنی، خیلیا با طناب این حرفای دروغ توی چاه رفتن اااقل کسی دیگه اشتباه منو نکنه

بدنم مقاوم شده بود واستپ وزنی و تیرویید کم کار داشتم هیچ دارویی جواب نمیداد هردارویی هم مصرف میکردم ...

این ژلای سبز رنگی که به اسم المانی دست مردم میدین یه ژل تقلبی درجه سه تایلندیه که بعد سی روز حتی یه کیلو کاهشوزن نداره، بعد تو استپ وزنی داشتی و ده کیلو کم کردی، جواب خدارو چی میخوای بدی که اینطوری از اعتماد مردم به نی نی سایت سوء استفاده کردی و گند زدی به سلامت و جیب و اعصاب  ملت؟!!

سلام دوستان من قرص تی فایو اکستریم رو استفاده کردم و واقعا کاهش وزن خوبی داشتم دوتا خریدم یعنی دوره ۴ماهه ۲۰ کیلو کم کردم فقط هم چربی ها رو میسوزونه .. خودم از سایت فرازطب خرید کردم . ولی خیلی گرونه هی گرون تر هم میکنن چون افراد استفاده میکنن و تاثیر داره .✋🏿♥️