2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گلوریا والفا اسلیم وپاپایامصرف کردم که بعدا فهمیدم که دست ساز تهرانه امفتامین داره که تو ماده مخدر شیشه استفاده میشه باعث بی خوابی و استرس واضطراب وتپش قلب وریزش مو و خشکی دهان میشه  من استپ وزنی داشتم حتی با رژیمم وزن کم نمیکردم کل داروهای لاغری رو استفاده کردم و هیچکدوم تاثثیری نداشت فقط باعث بی خوابی و استرس و تپش قلب میشد که بعدا فهمیدم امفتامین داشتن با فروشندها هم تماس میگرفتم یا دیگه جواب نمیدادن یا میگفتن بدنم مقاوم شده از همین پیج یه شماره ای رو ورداشتم و ازشون مشاوره گرفتم یه قرص ژله ای بهم پیشنهاد داد و خوبیش این بود ژله ای بود و امکان دستکاری نداشت و محصول المان بود بخدا باهاش طی یک دوره ۱۳کیلو کم کردم اصلا باورم نمیشدعکسشو میزارم باشماره اون اقایی که خرید کردم واسه کسانی که استپ وزنی دارن این شمارشه ۰۹۳۷۸۳۱۰۹۱۹

من تمام قرص ها رو  گرفتم خوردم گلوریا بلک پشن فروت دایموند اسلیم پاپایا جی سی  هرچی که بگی  همش باز کردم جز دارچین زنجبیل چیزای گیاهی چیزی داخلشان نبود با فل فل یک درصد کوچیکم داخلشون افتامین واسه جلوگیری اشتها ولی از توی همه قرص ها فقط از دوتاش فوق العاده جواب گرفتم اونم فایر بود و پشن فروت واقعا عالی بودن

نه.نمیتونم.باید قرص بخورم زود لاغربشم

من امروز قرص لاغری گیاهی reduxa خریدم و خیلی تعریف میکردن خاله ام استفاده کرده بود خیلی تعریف می‌کرد و قیمتش ۲۶۰ هستش و اینک اسلیم مکس هم خوبه قیمت اونم خوبه 

سلام دوستان وقت بخیر

من از این خانم خرید کردم واقعا قرصش اصل آمریکایی هست نشون دکترم هم دادم و تایید کرد و با دو بسته راحت ۱۷ کیلو کم کردم.

البته خیلی عالی مشاوره میده و وقت میزاره و میگه که کنارش چه چیزهایی استفاده کنید اصلا هم سخت نیست واقعا

اگر خواستین شماره همراه اولش رو هم بهتون میدم

۰۹۱۲۸۵۱۱۹۸۳

سلام دوستان من قرص تی فایو اکستریم رو استفاده کردم و واقعا کاهش وزن خوبی داشتم دوتا خریدم یعنی دوره ...

سلام من دو روز میشه استفاده کردم 

دیروز بعد از صبحانه خوردم مشکلی نبود 

امروز ناشتا خوردم غروب راهی درمانگاه شدم از تپش قلب شدید و کمبود نفس 

سلام من دو روز میشه استفاده کردم دیروز بعد از صبحانه خوردم مشکلی نبود امروز ناشتا خوردم غروب راهی در ...

البته مقصر خودم بود چون بدون عسل و.. استفاده کردم

در طول روز هم خرمایی که گفته بودن رو استفاده نکردم  برای همین گمونم دچار این عارضه شدم

اما تو این دو روز به شدت اشتهام به زیر صفر رسیده

بچه ها روز سوم هم قرص تی ۶ رو استفاده کردم 

من بابت این قرص اشغال ۴۳۵۰ پول داده بودم 

ترو خدا نخرید و با جون خودتون بازی نکنید من امشب هم بیمارستان رفتم برای بار دوم با مصرف این قرص 

نفس تنگی شدید گرفتم و تا مرز مرگ پیش رفتم فقط خواستم در میون بگذارم که سراغ قرص t6 اصلا نرید 

خدا لعنت کنه کسانی که تقلبی این قرص رو میدن دست مردم 

حرومشون باد این پول ها ایشالا سرطان بگیرن 

من اصلا موافق داروی لاغری نیستم چون از هرجایی دارو گرفتم همش عوارض داشته واذیت شدم و فشار وتپش قلب رو بالا میبرن تا اینکه همسایمون از طریق یکی از اشناهاش یه قرص لاغری برزیلی به اسم گلکسی گرفته بود ۳عددشو امتحانی ازش گرفتم مصرف کردم اول اینکه هیچ گونه عوارضی برام نداشت کامل اشتهام رو صفر کرد و معلوم بود سوخت وساز بدنم بالا رفته بعدش منم یه بسته سفارش دادم الان ۲۱ روزه دارم مصرف میکم ۹کیلو و نیم کم کردم و اینکه بخدا اصلا هیچ عوارضی برام نداشت شمارشم میزارم براتون کسی خواست اول خوب تحقیق کنه بعد با مسولیت خودش بگیره اینجا متاسفانه همه تبلیغ الکی انجام میده کسی نمیدونه حرف کی رو باور کنه منم چون خودم گرفتم و مصرف میکنم معرفی میکنم وگرنه اگه داروش مثل بقیه فروشنده ها فیک بود همین جا اعلام میکردم فیکه با خیال راحت مصرف کنین از این شماره گرفتم 09378310919