2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلوش حفره داره،قبلش تخمه گیر کرده بود،دردش شروع شد ،تا اون خوب شد سرماخورد،دیگه درد گلوش کامل از بین ...

ایشالاه زودترخوب میشه عزیزم اگه دیدی خوب نشد دوباره ببرش دکتر حتما خیلی اذیت میشه.

______ تعلیق دائم ______

احتمالش خیلی زیاده که حساسیت باشه، مخصوصاً اگه آنتی‌بیوتیک تأثیری نداشته. حساسیت ممکنه باعث بشه مخاط به گلوی بچه برگرده (به‌خصوص شب‌ها)، و این برگشت مخاط می‌تونه باعث سوزش گلو بشه. 🌸

چند تا نکته می‌تونه کمک کنه:

1. از دستگاه بخور سرد استفاده کنید تا هوای اتاق مرطوب بمونه.
  2. مواد حساسیت‌زا رو شناسایی کنید، مثلاً گردوغبار، گرده گیاهان، یا بعضی غذاها.
  3. می‌تونید از محلول آب نمک ولرم برای غرغره کردن استفاده کنید تا گلوی دخترتون تسکین پیدا کنه.
  4. اگه حساسیتش فصلیه، شاید یه آنتی‌هیستامین مناسب، با مشورت دکتر، مؤثر باشه.

اگه ادامه داشت، حتماً با متخصص آلرژی مثل دکتر شهرام سیدی مشورت کنید. 🌟