2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته

520 بازدید | 46 پست

همین الان زدم بعد دودقیقه عکس انداختم خداکنه نباشم😭بچم پنج ماهشه من همش قرص خوردم بچه ها چی بخورم ک سقط شه؟واقعا نمیدونم چکار کنم ب کی بگم وای خداااا روم نمیشه دیگه😭هنوز یک هفته از پری گذشته راهی نیست ک توخونه بسه سقط شه

به هرچیزی که فکر کنی اتفاق میافته،،،به خودت اهمیت بده 

حواستو جمع میکردی 

چ راحت راجب آدم کشتن حرف میزنید

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم پاشو برو پیش مختصص زنانی ک از اول تاحالا میرفتی باهاش صحبت کن و راضیش کن تا کمکت کنه☺️

یعنی بهش بگم ک سقط کنه ن اصلا دلشو ندارم برم ک دکتر بچمو سقط کنه اگ راهی بود تو خونه پری شم میشد

برو پیش ماما راحتتر سقط میکنی

خانوم اینحرفارومیزنی اون دنیا سرهمین حرفات بازخواست میشیاا

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

و یچیزی هس ک هس ب بیبی چک اعتنا نکن ازمایش خون و سونو هم برو ایشالله ک درست میشه درکت میکنم الان است ...

ن میگم بچه کوچیکم هنوز۵ماهشه