2777
2789

اگر به یه بچه ای که واسه چیزی نق میزنه بها بدین انگار در حقش ظلم کردین 

فرزندتون یاد میگیره گریه کنه همه چیو بدست میاره بعد نمیتونید جمعش  کنید

و پس فردا که وارد فضای اجتماعی بشه تحت تاثیر دوستانش میتونه کار هایی انجام بده که به ضررشه

میتونید براش به عنوان جایزه تهیه کنید نه تا دوروز نق زد گریه کرد براش فراهم کنید 

این تاپیک مخصوص اون افرادیه که در تاپیک کاربر رستا کوچولو برگشتن میگن که باید میخردی خوب کردی خریدی و...

خواهشا قبل  از هر اظهار نظری کمی فکر کنید 

اومدم بکنمت🙂                                                                 ولی گفتم گل که کندن نداره🥰🌹

راستش یاد گرفتن میگن یادش میمونه و بعد حسرت میشه و...

ولی هرچیزی واقعا حدی داره

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواسته های بچه ها چند گروه هستند می‌دونم الان منظورت عروسک لبوبو هست و گیر دادی که نخره اون کاربر واسه بچه اش ولی تو ذهن اون بچه فقط یه چیز بامزه و ترنده و قیمتی هم ندارن که خانواده توی عسر و حرج بیوفته بخره خودش دو روز دیگه می‌زاره کنار نخره آسیب ذهنی رو فردا تو جستجو محبت بیرون خونه نشون میده

راستش یاد گرفتن میگن یادش میمونه و بعد حسرت میشه و...ولی هرچیزی واقعا حدی داره

نمیگم نخرید بخرید اتفاقا ولی در قالب های دیگه مثل جایزه 

اومدم بکنمت🙂                                                                 ولی گفتم گل که کندن نداره🥰🌹

خواسته های بچه ها چند گروه هستند می‌دونم الان منظورت عروسک لبوبو هست و گیر دادی که نخره اون کاربر وا ...

شما متن تاپیک رو خوب نخونید

این تاپیک مخصوص اون کاربر نیست خطاب به تمام مادر هاست

من نمیگم نخرید میگم در قالب جایزه خریداری کنید

مثلا اگه سه تا کار خوب کنی برات میخرم تا بچه تشویق شه نه چیز دیگه یاد بگیره