2777
2789
عنوان

فکر کنید پسرتون دختر آورده خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 93 پست
چرا،؟؟

چون دختر اورده خونه و وقتی میاره خونه فکر نکنم به صرف چای و قهوه بیاره

دختره اگه خانواده دار بود جاش تو خونه پسر مردم نبود یاهمون دوست و رفیق و اکس و چمیدونم..

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه الان واقعا زندگی رو به تمدن رفته من بودم واکنشم بستگی به سن پسرم داشت ۱۸ سالش بود صد درصد نمیزاشتم ولی وقتی زمان ازدواج هست مثلا ۲۵ سال ۲۸ سال چیزی نمیگم ولی حتما میگم پدرش بهش هشدار بده راجب رابطه و اینا

بستگی به موقعیت داره یکی الان میگه برخورد میکنه یکی میگه مشکلی نداره کلا بستگی به فرهنگ و موقعیت اون لحظه داره نمیشه جلو جلو راجبش نظر داد

میدونی چرا همه نوجوونا عصبین!؟چون مثل یه بچه باهاشون برخورد میکنین و انتظار دارین عین یه بزرگسال رفتار کنن.
خب دختره نتونه بخاطر. شرایط خونوادش پسرتون ببینه چی شرایط خواستگاری هم فعلا فراهم نباشه چی

خب نتونه جایی ببینتش میره خونشون؟؟ 

اصلا بحث فرهنگ نیست چیز درستی نیس 

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص🙂♥️

اسی خود تو اون دختری. پس به مادر پسره حق بده نظر خوبی راجبت نداشته باشه جواب اکثر مادرا همینه اونای ...

من مادر یه پسر نوجوونم و طرز فکرم راجع به دختر صرفا به خاطر خونه اومدن خراب نمیشه. بستگی به نوع رفتار و شخصیتش داره دیدگاهم نسبت بهش. البته سن دختر و اینکه چندوقته باهم درارتباطن ورابطشون چقدر بهم نزدیکه هم تاثیر داره. 

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺

پسرمو اتیش میزنم

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((: