2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبته

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 46 پست
میشیم ۵نفر بچه اولم ۵سالشه😭وای اصلا روم نمیشه بگم باردارم بزار هرکی میفهمه خودش بفهمه من ک دیگ اصلا ...

اشکال نداره عزیزم مگه گناه کردی بچه حلال خودتو و همسرته به کسی هم مربوط نیست 

💗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن میگم بچه کوچیکم هنوز۵ماهشه

عزیزم کاملا درکت میکنم تو تاپیک دیگه دیدمت اونم تو تاپیکت 

من خودم بچم ۴ماهش بود ناخواسته باردار شدم چون پنج سال نازایی داشتم اصلا فکرشم نمی‌کردیم به این راحتی بارداربشم ببین اصلا با سقط و اینا فک نکن قبول دارم سخته الان ماله من ۲ و ۳ ساله هستن دهنم سرویس شده کل وسایل خونم داغون شده حتی این اواخر آنقدر غر میزدم شب خواب دیدم بچم از دستم افتاد و دور ازجون عزیزش.....به زبون نمیارم چیشد خب   همینکه بیدار شدم از خواب اونقدر گفتم خدایا گوه خوردم دادت رو شکر شکر شکر          ایشالله که تصمیم اشتباهی نمیگیری

اشکال نداره عزیزم مگه گناه کردی بچه حلال خودتو و همسرته به کسی هم مربوط نیست

ای خدا دلم برا این دوتا میسوزه

به هرچیزی که فکر کنی اتفاق میافته،،،به خودت اهمیت بده 

عزیزم کاملا درکت میکنم تو تاپیک دیگه دیدمت اونم تو تاپیکت من خودم بچم ۴ماهش بود ناخواسته باردار شدم ...

ای عزیزم حالا سختیارو گذاشتی کنار وای خدا کمک کن اصلا روم نمیشه ای وای

میشیم ۵نفر بچه اولم ۵سالشه😭وای اصلا روم نمیشه بگم باردارم بزار هرکی میفهمه خودش بفهمه من ک دیگ اصلا ...

خدارو شاکر باش..به نظرم به این مدل بچه دار شدن نباید گفت بارداری ناخواسته.باید بگی هدیه ویژه خدا..من که این بچمو اینجوری خطابش میکنم که هدیه ویژه خداس..چون به خواست خدا بوده.و خودم اطلاعی نداشتم باردارم.

به کسی زبطی نداره که عزیز جون چند سالته از لحاظ مالی اوکی هستین

اره خداروشکر اوکیم ولی خودم۲۱سالمه پسر بزرگم۵سالشه دخترم ۵ماهشه

خدارو شاکر باش..به نظرم به این مدل بچه دار شدن نباید گفت بارداری ناخواسته.باید بگی هدیه ویژه خدا..من ...

واقعا الان نمیدونم چی بگم اجی فقط خدا راه درستو بزاره جلوم

ای جونم مامان کوچولو منم ۲۵ هستم

مغزم هنگه واقعاااا من میگفتم عمرا ۳تابچه بیارم اوردم اونم ب چ زودی

واقعا الان نمیدونم چی بگم اجی فقط خدا راه درستو بزاره جلوم

گرنگهداره من آن است که من میشناسم  شیشه در بغل سنگ نگه میدادم من خودم حاصل عملیات سقط با دادو قرص و در نهایت کپسول گاز پر رو مامانم گذاشته بود رو شکمش تا منو سقط کنه ولی من الان ۲۵ ساله شدم😂😂😂

نگران نباش به سقط ام فک نکن از حالتم بی خبرم نزار🤩🤩

گرنگهداره من آن است که من میشناسم شیشه در بغل سنگ نگه میدادم من خودم حاصل عملیات سقط با دادو قرص و ...

خخخخخ واقعا تو گریه خندم گرفت چشم عشقولی حتما😘