2777
2789
عنوان

جدی یه سواللل

110 بازدید | 9 پست

برای اینکه مهاجرت کنم برم ترکیه کلا اقامت داشته باشم

چقدر هزینه میخواد؟ 

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

سوال منم هس ول برا کشورای اروپایی

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا هر ملیارد . ۲۵ ملیون ماهیانه بانگ صود میده . ۲۵ ×۵ میشه ۱۲۵ ملیون درماه . حالا ی سال صبر کنه دست نزنه به سودش بعد ی سال به راحتی میتونه حال کنه و مسافرت کنه و بگرده و بهدش هرجارو پسندید بنونه . ارکیه حایی مناسبی نیست چه ازنظر فرهنگی و چه ازنظر امنیت . یونان بهتر از ترکیه هست 

کاربر قدیمیه از ۹۸ اینجام😇
یکی ۵ میلیارداشته باشه میدونی بانگ بزاره چقدر درامد داره . با اون میتونه بعد ی سال قشنگ بره دنیارو ب ...

🤣 جوک خوبی بود خ خندیدم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

داره درست میگه خب😐

درست میگه برا دلار 3 هزار تومنی ن دلاری ک امروز 85 تومنه دو روز دیگ میشه 150 تومن ت بانک گذاشتن دیوانگیه اصن گذاشتی سودشم گرفتی ب قول اون خانوم دور دنیارو هم گشتی خب پولت تموم شد بعدش میخوای چ کار کنی؟ باس برگردی ت همین کشور بی پول؟ میخوایم بریم زندگی بسازیم 5 میلیارد برا گشتن برا ما نیس برا ی سرمایه دار خر مایس

درست میگه برا دلار 3 هزار تومنی ن دلاری ک امروز 85 تومنه دو روز دیگ میشه 150 تومن ت بانک گذاشتن دیوا ...

اینم حقه

امیدوارم دیگه دوستم نداشته باشی امیدوارم برعکس من توراحت همه چیز رو فراموش کرده باشی:)
اینم حقه

کاش نبود