قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
برا هر ملیارد . ۲۵ ملیون ماهیانه بانگ صود میده . ۲۵ ×۵ میشه ۱۲۵ ملیون درماه . حالا ی سال صبر کنه دست نزنه به سودش بعد ی سال به راحتی میتونه حال کنه و مسافرت کنه و بگرده و بهدش هرجارو پسندید بنونه . ارکیه حایی مناسبی نیست چه ازنظر فرهنگی و چه ازنظر امنیت . یونان بهتر از ترکیه هست
یکی ۵ میلیارداشته باشه میدونی بانگ بزاره چقدر درامد داره . با اون میتونه بعد ی سال قشنگ بره دنیارو ب ...
🤣 جوک خوبی بود خ خندیدم
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
درست میگه برا دلار 3 هزار تومنی ن دلاری ک امروز 85 تومنه دو روز دیگ میشه 150 تومن ت بانک گذاشتن دیوانگیه اصن گذاشتی سودشم گرفتی ب قول اون خانوم دور دنیارو هم گشتی خب پولت تموم شد بعدش میخوای چ کار کنی؟ باس برگردی ت همین کشور بی پول؟ میخوایم بریم زندگی بسازیم 5 میلیارد برا گشتن برا ما نیس برا ی سرمایه دار خر مایس