2777
2789
عنوان

مامان لطفا هیچ وقت ترکم نکن🥺🥺

152 بازدید | 11 پست

مامان 

اصلا نمی‌خوام این دنیا رو بدون تو تصور کنم

دنیای بدون تو خیلی پست و وحشتناکه

مامان

هنوزم اون خواب نحس چند سال پیش رو فراموش نمیکنم

دیدن سنگ مزارت

خواب نحس نحس نحس

امیدوارم برای همیشه اون تصویر از ذهنم پاک بشه

مامان

تو همیشه میگی داغ اولاد خیلی سخته و خدا نصیب هیچ کس نکنه

اما این اولادت آرزوش اینه که قبل تو از این دنیا بره

که حتی یه روزم این دنیا رو بدون تو نبینه

اسطوره ی من🥺❤️

مامانم

لطفا خیلی خیلی مراقب خودت باش

چون اگه یه تار مو از سر تو کم بشه ؛ یه دنیا رو سر من آوار میشه

اگه یه قطره اشک از چشم تو بیاد ؛ انگار یه دریا طوفانی شده

اگه یه خم به ابروت بیاد ؛ انگار کمر من شکسته

مامان

اینو بدون که این دختر کوچولوت خیلی بهت وابسته هست

من فدای تار تار موهای سفیدت بشم مامان🥺❤️

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برات نگهشون داره....

و منی که ۴ماهه ندارمش😭😭😭😭😭

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
خدا برات نگهشون داره....و منی که ۴ماهه ندارمش😭😭😭😭😭

روحشون شاد عزیزم🥺🖤

خدا به دلتون صبر بده

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

روحشون شاد عزیزم🥺🖤خدا به دلتون صبر بده

زنده باشی عزیزم.از پنجشنبه هفته پیش بغضمو نگه داشته بودم با تاپیکت بغضم ترکید.

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
زنده باشی عزیزم.از پنجشنبه هفته پیش بغضمو نگه داشته بودم با تاپیکت بغضم ترکید.

ببخشید اگه با خوندن نوشته هام اذیت شدید 

امیدوارم خدا به بهترین نحو تمام درد و غماتون رو تسکین بده🖤🥺

ببخشید اگه با خوندن نوشته هام اذیت شدید امیدوارم خدا به بهترین نحو تمام درد و غماتون رو تسکین بده🖤� ...

نه عزیزم اتفاقا از ته دلم خواستم همیشه سایه مادرت رو سرت باشه و هیچوقت هیچوقت هیچوقت تلخی روزگار رو نچشی 

نه عزیزم اتفاقا از ته دلم خواستم همیشه سایه مادرت رو سرت باشه و هیچوقت هیچوقت هیچوقت تلخی روزگار رو ...

خیلی ممنون از دعای قشنگتون🥹❤️