2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی گفتن اخه اکثرا دروغه مگر اینکه اولش بتونه حداقل یه رنگ لباس و تشخیص بده اسمتو بگه

رنگ لباس نه نپرسیدم

گفتم رابطم با نامزدم چطوره دوسم داره واقعا؟

گفتن هیچ حسی بهت نداره برا خوش گذرونیه بیشتر

در صورتی که چندماه پیش کلا رابطمون تموم شد بخاطر اصرار های اون بخاطر اینکه حالش بد بود من قبول کردم برگردیم بهم در صورتی که دلش نمیخواد یه ذره ناراحتم کنه یبار که من ناراحت شدم اون گریش گرفت هر روز بهم میگه تو همه زندگی منی فقط تو، تورو بیشتر از خودم دوس دارم،بزور خونواده هارو راضی کردیم که ما همو دوس داریم

بهم گفتن رابطتون جدی نیس سرگرمیه تهشم جدایی مگه میشهههه یعنی همه این حسا الکیه این حرفا الکیه الان داغون شدم واقعا اگه اتفاقی بیوفته چی

رنگ لباس نه نپرسیدمگفتم رابطم با نامزدم چطوره دوسم داره واقعا؟گفتن هیچ حسی بهت نداره برا خوش گذرونیه ...

هیچ اتفاقی نمیوفتع نترس برا من هر چی درمورد رابطه گفتن اشتباه بوده همش همش همش 

رنگ لباس نه نپرسیدمگفتم رابطم با نامزدم چطوره دوسم داره واقعا؟گفتن هیچ حسی بهت نداره برا خوش گذرونیه ...

بع این چیزا چرا اعتماد میکنی اخه از یکی پارسال پرسیدم مامان بزرگم خوب میشه گفت نه و چند ماه بیشتر زنده نیست بی شعور 

دیگه منم عصابم‌خورد شد و اون اکانتم و تعلیق کردم الانم مامانبزرگم زندس 

ولی مرد عاشق معلوم میکنه و رفتارش مشخص میکنه ببین چه شکلیه چقدر دوست داره 

بع این چیزا چرا اعتماد میکنی اخه از یکی پارسال پرسیدم مامان بزرگم خوب میشه گفت نه و چند ماه بیشتر زن ...

امیدوارم خدا به مادربزرگتون سلامتی و عمر طولانی بده❤️

بله من اصلا اعتقادی به همچین چیزایی ندارم نمیدونم چرا یه لحظه تحت تاثیر حرفاشون قرار گرفتم،اینم بشه درس عبرت