2777
2789
عنوان

چجوری دل دروغ گفتن دارید

370 بازدید | 72 پست

چجوری میتونید تو چشم طرف ژل بزنید بگید عاشقشید نفسهاتونه بعد با یکی دیگه چت جنسی کنید.

موهام داره سفید میشه.

آخر این درد منو از پا میندازه

دعام کنید

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژل چیه

زل زدن منظورمه اشتباه شده

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

😭😭😭خیلی سخته میفهمم خیلیاون چراها و چطور میشه هارو من خوب تجربه کردمهیچچچ جوابی پیدا نکروم واس هی ...

میدونی تو مغزم همش صدای گریه خودمو میشنوم حرفها و چتهاش با طرف از یه طرف.

اینکه میگه برو روانشناس دیوونه شدی بدتره

خیانت دیدی؟

دارم میبینم .من تمام خودمو براش گذاشتم و میذارم چرا داره خیانت میکنه

ی نظر میدم تروخدا بهم راهنمایی کنید

بگو عزیزم

شوهرته یا چیهعیییی کو+ن لقش🥲💔

شوهرم بهش میگم اگر داری خیانت میکنی مردونه بهم بگو میگه نه تو عمر منی جون منی بعد س. ک . س چتهاشو میبینم

میدونی تو مغزم همش صدای گریه خودمو میشنوم حرفها و چتهاش با طرف از یه طرف.اینکه میگه برو روانشناس دیو ...

من فقط گریه کردم جلوش

هی بهم گفت چته چیشده 

نگاش میکردم اشک میریختم بند نمیومد....

نمیدونست میتونم مچشو بگیرم باورش نمیشد تا چتاشو گذاشتم جلو چشمش و بی حرف دیگه ای رفتم....

همه بهم میگن خیلی کار خوبی کردی ولی من دلم میخواست فقط یدونه سیلی میزدم تو اون صورت داغونش

فقط یکی

اون اشکا نزاشتن اون بغض نزاشت

❤️

۶ ساله با همسرم نامزد و عقد بودیم

بعد دو شب پیش گف از مجردیات بگو و منم از چت مجردیام گفتم و .... ک بای پسر بود و ولی فقط در چت بوود ...

انقدر گریه کردم الان سرم داره منفجر میشه 

همسرم ناراحت بود ک چرا تو ۶ ساله نگفتم اما من خیلی حالم بده ک گفتم و اون میگ خوب کردی گفتی 

و خیلی عاشق همیم و کاری بهم نداره

فقط الان دارم خودمو روانی میکنم 

ببین مردای امروزی عوضین عوضی! آشغال واقعی واقعا میگم میدونی چرا؟ چون یک سری زن مریض باعث شدن اینا اینجوری بشن (غیر قابل کنترل) هم طوری که مرد مریض دارم زن مریض هم متاسفانه خیلی خیلی زیاده یک مشت عوضی جامعه رو کثیف کردن به دلیل همینه که من هیچ وقت با کسی وارد رابطه نمیشم هیچ وقت