2777
2789
عنوان

چجوری دل دروغ گفتن دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 72 پست
لعنت به حسش لعنت .من که جوری دستام میلرزه بخدا اون لحظه ببینی فک میکنی لقوه گرفتم.دیشب تیک عصبی زد ت ...

شده طلاق بگیر با بدختی زندگیتو بساز ولی با اون عوضی نمون

اونا سرتاپاشون دروغه

❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا بعد من اولین مرد زندگیم بعد از پدرم شوهرم بوده همه جوره بهش عشق میدم ازش خیلی سرترم از نظر شغل ...

الان چیکارش کردی بهش چی گفتی ؟ از زنه شکایت نکردی؟ 

و یک چیزی شوهرت بهت پای بند نمیمونه ببخشید اینو گفتم نمیخوام ناراحتت کنم چون باید با واقعیت روبه رو بشی 

همسرت آدمی بوده که تا رابطه جنسی جلو رفته پس اصلا پای بند نیست

ممنونم عزیزم یکم اروم شدم

اره بخدا الان من دبیرم خیلی ها رو میدونم ۱۴ساله دیگه دختر نیستن دیگه یه چت چیزی نیست

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

الان چیکارش کردی بهش چی گفتی ؟ از زنه شکایت نکردی؟ و یک چیزی شوهرت بهت پای بند نمیمونه ببخشید اینو گ ...

رابطه داشته من حس ششمی هستم که لعنت بهش.میدونم رابطه داشته

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

الان چیکارش کردی بهش چی گفتی ؟ از زنه شکایت نکردی؟ و یک چیزی شوهرت بهت پای بند نمیمونه ببخشید اینو گ ...

بهش گفتم حس میکنم داری خیانت میکنی از این حرفها کلی داد و هوار بعد به من گفت دیوونه شدی برو دکتر

شده طلاق بگیر با بدختی زندگیتو بساز ولی با اون عوضی نموناونا سرتاپاشون دروغه

اره عوضی حروم زاده شر هم هست میترسم برای خانواده ام دردسر درست کنه وگرنه اونه که بعد من لنگ میمونه من احتیاجی بهش ندارم چون بیکاره پولم نداره.

میخوای جدا شی؟

اخه گردن نمیگیره دارم یکارهای میکنم مدرک اوکی کنم.بازم ازش میترسم

اره عوضی حروم زاده شر هم هست میترسم برای خانواده ام دردسر درست کنه وگرنه اونه که بعد من لنگ میمونه م ...

چرا باهاش ازدواج کردی شرایطش اونجوری بوده 

ببخشید وقتی همچی واسش فراهمه دیگه همینو کم داشته 

چقدر بیشعور عوضی اونه که باید بره دکتر عوضی اشغال

اره بعد به من میگه دارم دیوونه میشم .هر روز سر نماز دعا میکنم خدا کمکم کنه 

اینگارو بکن چون آسیب خیلی بدی میبینی بعدا

آسیب دیدم مغزم شده یه انبار باروت.

همش تو سرم جنگه

روحم وقلبم جزغاله شده .

ولی تو لبام خنده است 

چرا باهاش ازدواج کردی شرایطش اونجوری بوده ببخشید وقتی همچی واسش فراهمه دیگه همینو کم داشته

نمیدونستم با دروغ اومد جلو بعدا فهمیدم یه پول کمی گذاشته بود بانک سود اونو میگرفت خب ده سال پیش اوکی بود ولی الان هزارتومن نداره