2777
2789
عنوان

چجوری دل دروغ گفتن دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 72 پست

چرا از چت هاش اسکرین شات نمیگیری 

چرا شاغلی از این زندگی نمیای بیرون خودتو راحت کنی؟ 

و هزار تا چرای دیگه در حدی از خودت نوشتی که فکر کردم راست نمیگی چراااا انقد از خود گذشته ای تو دختر 

لعنت به خیانت و شوهرت که خوب ببخشید ناراحت نشی ساده لوحی گیرش افتاده 

بیا بیرون نهایتش اینه که یه مدت دلت تنگ میشه

و تمام شاغل هم هستی زندگی تو بساز 

البته اینا در صورتی نوشتم که مطمینی خیانته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا شو

مگه درد خیانت فراموش شدنیه 

من هنوزم که هنوزه حس اون لحظم که گوشی شو باز کردم و چتاش و خوندم و یادم نمیره 

دوسال و نیم گذشته از اون شب ولی هنوزم حالم بده

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

اره عوضی حروم زاده شر هم هست میترسم برای خانواده ام دردسر درست کنه وگرنه اونه که بعد من لنگ میمونه م ...

ازش شکایت کن برا مهریه یا هر چی ول کن عشق و عاشقی چیه دختر داری خرجشو میدی ببخشید که انقد رک گفتم عصبانی شدم نمیدونم چرا اصلا به تاپیک تو رسیدم 

چرا از چت هاش اسکرین شات نمیگیری چرا شاغلی از این زندگی نمیای بیرون خودتو راحت کنی؟ و هزار تا چرای د ...

اره مطمئنم باز گریه کردم گفتم قسم خورد خیانت نمیکنه ولی به اسم دیگه داره خیانت میکنه بعد پنجشنبه هم قراره پیشش بره.

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

جدا شومگه درد خیانت فراموش شدنیه من هنوزم که هنوزه حس اون لحظم که گوشی شو باز کردم و چتاش و خوندم و ...

لعنت بهش.نمیدونم‌چرا نمیتونم جراتشو ندارم بگم دست به گوشیت زدم .

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

ازش شکایت کن برا مهریه یا هر چی ول کن عشق و عاشقی چیه دختر داری خرجشو میدی ببخشید که انقد رک گفتم عص ...

نه واقعا راست گفتی دنبال خط میگردم به اسم دیگه بگیرم یه غلطی کرده میخوام بترسونمش

سرکار خانم. سوئ تفاهم نشه. میخواستم یه سوالاتی در مورد این مسئله ای که مطرح کردید بکنم ازتون. اجازه ...

سلام بله حتما چرا که نه بپرس ید

بهش بگو دیگه نمیتونی بری سر کار و دو سه ماه مرخصی بگیر بزار ببینم میتونه زندگی شو جمع کنه یا نه 

اصلا خیانت به کنار پاک ترین ادم رو زمین چرا داری خرجشو میدی؟؟؟ 

ببین فکر کنم بتونی مرخصی بگیری برو دنبالش حتما 

سلام بله حتما چرا که نه بپرس ید

جسارت منو ببخشید. به نظرم شاید بد نباشه با یه مشاور این قضیه رو مطرح کنید. شاید مسئله ای در خود شماست. 

اگه اون رو روش کار بفرمایید ، روابطتون به یه تعادلی برسه.

اگر تهرانید من آقای دکتر زاده محمد استاد دانشگاه شهید بهشتی رو پیشنهاد میکنم. 

جسارت منو ببخشید. به نظرم شاید بد نباشه با یه مشاور این قضیه رو مطرح کنید. شاید مسئله ای در خود شماس ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم از پیشنهادت حتما تماس میگیرم