2777
2789
عنوان

چجوری دل دروغ گفتن دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 72 پست
من فقط گریه کردم جلوشهی بهم گفت چته چیشده نگاش میکردم اشک میریختم بند نمیومد....نمیدونست میتونم مچشو ...

من جراتشو نداشتم از اول نامزدی گفت به گوشی من دست نزن

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

۶ ساله با همسرم نامزد و عقد بودیمبعد دو شب پیش گف از مجردیات بگو و منم از چت مجردیام گفتم و .... ک ب ...

بیخیال اشتباه کردی گفتی ولی تموم شد رفت دیگه استرسو نداشته باش

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جراتشو نداشتم از اول نامزدی گفت به گوشی من دست نزن

من نامزد بودم اتفاقا اونم به من همینو میگفت.

گوشیش چندتا قفل داشت مثل درای اتاق زلیخا

ولی من از اولم مشکوک بودم بهش

تا اینکه رمزشو فهمیدم و رفتم توش...

❤️

۶ ساله با همسرم نامزد و عقد بودیمبعد دو شب پیش گف از مجردیات بگو و منم از چت مجردیام گفتم و .... ک ب ...

ببین هیچ وقت در مورد رابطه های قبلیتون به زن شوهرتون نگید چون ناراحت میشن خودتو جای اون بزار چه حسی بت دست میده؟ خودتو ناراحت نکن به همسرت بگو چرا چیزی که تموم شده خودتو ناراحت میکنی؟ تازه اونم فقط یک چت بوده

ببین مردای امروزی عوضین عوضی! آشغال واقعی واقعا میگم میدونی چرا؟ چون یک سری زن مریض باعث شدن اینا ای ...

بهترین کار رو میکنی .اره زنه متولد۶۱

من ۷۴هستم همسرم فاصله سنیمون زیاده .

چت زنه رو میخوندم حالم از زن بودن بهم میخورد میگفت بیا تری سام بزنیم میگفت نمیدونم خشن و....

من نامزد بودم اتفاقا اونم به من همینو میگفت.گوشیش چندتا قفل داشت مثل درای اتاق زلیخاولی من از اولم م ...

منم رمزشو فهمیدم .ببین چتهاش دیونه ات میکنه

نمدونم چطور زندگی کنم

سخت نگیر دختر الان بیشتر دخترهای کم سن هزارتا رابطه دارن قبلا همسرتم رابطه داشته ناراحتی نداره .فکرشو نکن .

بقول مادربزرگم هیچ وقت پاشنه پاتو به شوهرت نشون نده یعنی هرچیزی رو نگو

منم رمزشو فهمیدم .ببین چتهاش دیونه ات میکنه

😭😭😭

میدونم بخدا میدونم

من چقد تو زندگیم خیانت دیدم چقد ازین چتا دیدم و دم نزدم

ن تنها شوهرم 

مادر و پدرممم همین بودن...

یه لحظه از تو ذهنت محو نمیشه

❤️

بهترین کار رو میکنی .اره زنه متولد۶۱من ۷۴هستم همسرم فاصله سنیمون زیاده .چت زنه رو میخوندم حالم از زن ...

چقدر یک آدم میتونه آشغال باشه واقعا 

و امید وارم ناراحت نشی ولی شوهرت آدم خوبی نیس یعنی ببخشید یک عوضی خیانت کاره و آدم ایی کثیف جوری که تجربه بهم ثابت کرده ذاتشون درست نمیشه هم اون زنه هم همسرت امید وارم درک کنی

چقدر یک آدم میتونه آشغال باشه واقعا و امید وارم ناراحت نشی ولی شوهرت آدم خوبی نیس یعنی ببخشید یک عوض ...

دقیقا بعد من اولین مرد زندگیم بعد از پدرم شوهرم بوده همه جوره بهش عشق میدم ازش خیلی سرترم از نظر شغل و مدرک تحصیلی و.....

نه بخوام از خودم تعریف کنم نه ولی از مادرپیرش نگه داری میکنم.

بعد این یه بیکار پر ادعا

😭😭😭میدونم بخدا میدونممن چقد تو زندگیم خیانت دیدم چقد ازین چتا دیدم و دم نزدمن تنها شوهرم مادر و پ ...

لعنت به حسش لعنت .

من که جوری دستام میلرزه بخدا اون لحظه ببینی فک میکنی لقوه گرفتم.

دیشب تیک عصبی زد تو گردن هی گردنم میپرید