2777
2789
عنوان

قد کوتاه😭

143 بازدید | 14 پست

سلام من ۱۶ سالمه 

قدم ۱۵۸ هست چی کار کنم که دو یا ۴ سانت دیگه بلند شم 

میبینم دختر های کوچبک تر از خودم تو فضای مجازی میگن ما ۱۷٠ به بالاییم خیلی ناراحت میشم و اعتماد به نفسم نابود میشه

می رود عمر چه در بند جهانید شما؟🥲💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا برات مهمه؟قد الانت هم اصلا بد نیست تا ۱۸ سالگی هم ۳ یا ۴ سانت دیگه رشد میکنی بجز این انقدر گول ف ...

واقعا خیلی بده 

من هم کلاسیام همه قدشون بلند یا متوسط هست من واقعا ناراحت میشم من همیشه ریزه میزه بودم از دبستان منو مسخره می کردن قبلا برام اهمیت نداشت ولی از ۱۴ سالگی به بعد واقعا ناراحتم میشدم الان میرم تو تیک تاک همه بچه های ۱۲ ۱۳ ساله میگن قدما بالای ۱۶۵ هست😔

واقعا خیلی بده من هم کلاسیام همه قدشون بلند یا متوسط هست من واقعا ناراحت میشم من همیشه ریزه میزه بود ...

منم یه زمانی مثل تو بودم 

نمیخوام پز بدم و.. اما بخاطر قد بلندم مسخره م میکردن بهم میگفتن بابا لنگ دراز یا زرافه 

منم عصبانی میشدم میزدمشون بعد مامانمم منو تنبیه میکرد

تو هر جوری که باشی حتی اگه زیباترین ادم دنیا هم باشی بازم یه سری ها هستن که بهت ایراد بگیرن و مسخره ت کنن پس اهمیت نده

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

منم یه زمانی مثل تو بودم نمیخوام پز بدم و.. اما بخاطر قد بلندم مسخره م میکردن بهم میگفتن بابا لنگ در ...

خیلی بده که یکی به خاطر ظاهر مسخره شه به نظر من اصلا عقلانی نیست و مامانت چه حرف خوب و درستی زده بود❤❤