2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یکی هم نزدیکم ایجوریه حرفای دکترهای تل رو گوش نمی کنه به همین خاطر. 

ولی از من به شما پند که یه گوشت رو در کن اون یکی دروازه تو یه همچین مواقعی . خودت رو به خدا بسپار. صدقه بنداز . آیت الکرسی بخون . خلا صه بی خیال بشو 😊

راستی بیا دور هم باشیم.

منم وسواس شدید ایدز دارم..خداشاهده نزدیک دوماه ارامش ندارم..الان هم از فکر و استرس خوابم نمیبر..باردارم هستم جرات ندارم ازمایششو بدم

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

حالا تو عمرم هیچ رفتار پرخطری نداشتم‌‌شوهرمم همینطور..ولی یبار ی ژیلت استفاده کردم شک داشتم مال خودم بود یان..حس میکنم از اون ژیلت ایدز گرفتم

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
منم وسواس شدید ایدز دارم..خداشاهده نزدیک دوماه ارامش ندارم..الان هم از فکر و استرس خوابم نمیبر..بارد ...

توی آزمایشای بارداری دکترت برات ایدز و هپاتیت و سفلیس رو حتما مینویسه که بدی ... نگران نباش ... فکنم من 16هفتگی آزمایش رو دادم 

منم قبلش توهم داشتم مثه خودت 

خدایا امیدم فقط به خودته