2777
2789

اصلا نمیتونم بخوابم..چهله ختم شریف کسا رو گرفتم..ختم قران ولی بازم ارامش ندارم...میترسم ازمایش بدم بگن مثبته..دکتر واسم نوشت نمیرم ازماییششو بدم

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee
توی آزمایشای بارداری دکترت برات ایدز و هپاتیت و سفلیس رو حتما مینویسه که بدی ... نگران نباش ... فکنم ...

همه ازمایشارو دادم گفتم ایدز ازم نگیر..ب ازمایشگاه گفتم..جرات ندارم ازمایشش بدم

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نمیتونم بخوابم..چهله ختم شریف کسا رو گرفتم..ختم قران ولی بازم ارامش ندارم...میترسم ازمایش بدم ب ...

برو دختر ... ایدز مگه الکیه که کسی بگیره ... بعدشم از ژیلت امکان نداره ... برو آزمایش بده قشنگ خیاله خودتو راحت کن 

خدایا امیدم فقط به خودته

من ی چیزی و هزار بار می‌شمرم..

مثلا نشستم فیلم میبینم دکمه ها کنترل و ۱۰۰بار می‌شمرم..از پله بالا پایین میرم می‌شمرم..عدد۴و۱۴مورد علاقه منم..همه چیرو باید جوری بشمرم یا جمع و تفریق کنم ک۱۴بشه یا حداقل عدد۴داخلش داشته باشه

هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
برو دختر ... ایدز مگه الکیه که کسی بگیره ... بعدشم از ژیلت امکان نداره ... برو آزمایش بده قشنگ خیاله ...

اخه اون ژیلت رو روز عروسیم استفاده کردم چون تو حمام عجله داشتم..بعدم ۴۲روز بعد از مصرفش تبخال زدم..نیم ساعتم تب داشتم زیر فکمم همون سمت تبخال درد کرد واس نیم ساعت..تو نت اینا علاعم اولیه ایدز..ک بعد۲تا۶هفته خودشو نشون میده..

من ی چیزی و هزار بار می‌شمرم.. مثلا نشستم فیلم میبینم دکمه ها کنترل و ۱۰۰بار می‌شمرم..از پله بالا پ ...

خخخ من ٦ و ٩رو خيلي دوس دارم از ٣٢هم خوشم مياد😂

ني ني سايت نيس كه مادر شوهر سايته 😑😑😑😦😦
من ی چیزی و هزار بار می‌شمرم.. مثلا نشستم فیلم میبینم دکمه ها کنترل و ۱۰۰بار می‌شمرم..از پله بالا پ ...

من خودم یه ظرف و میشورم میزارم سر جاش دوباره بر میدارم میشورم میگم اگه نشورم اتفاق بدی میوفته

حالا اون ژیلت تو حمام شستمش ها..ولی هی میگم حتما ویروسش نرفته..اگ رفته چرا۴۲ روز بعد تبخال زدم بالا لبم..البته من کلا در سال دو بار تبخال میزنم

اخه اون ژیلت رو روز عروسیم استفاده کردم چون تو حمام عجله داشتم..بعدم ۴۲روز بعد از مصرفش تبخال زدم..ن ...

تو هنوز درگیرشی .خودتو مریض میکنی که 

برای بچتم بده این استرس 

دل رو بزن به دریا برو ازمایش بده 

صد درصد بهت میگم منفیه 

چون اصلا از کجا معلوم نفر قبلی که استفاده کرده ژیلت رو ایدز داشته؟ 

اصلا از کحا معلوم طرف بدنش زخم شده باشه؟

بعدشم ویروس اچ ای وی مگه چقدر زنده میمونه روی ژیلت؟ 

حواست باشه!
اخه اون ژیلت رو روز عروسیم استفاده کردم چون تو حمام عجله داشتم..بعدم ۴۲روز بعد از مصرفش تبخال زدم..ن ...

بابا تو نت نرو منم تا یه چیزیم میشه میرم نت میگه علاعم سرطان و هزار کوفته دیگست بیشتر استرسم هم بخاطره اینکه میرم همش تو نت ببینم چمه

حالا اون ژیلت تو حمام شستمش ها..ولی هی میگم حتما ویروسش نرفته..اگ رفته چرا۴۲ روز بعد تبخال زدم بالا ...

تبخال ادم به دلایل مختلف میزنه 

لعنت به نت با این مطالب بیخودش 

حواست باشه!
تبخال ادم به دلایل مختلف میزنه  لعنت به نت با این مطالب بیخودش

اره منم همینو میگم منم یه مدت همش تا گلوم درد میکرد میرفتم نت میگفت علاعم ایدزه دیگه داشتم دیونه میشدم البته الانم همونطوریم