2777
2789

۱۸ رو تازه تموم کرده بودم

پشت کنکور بودم ک اومد خواستگاریم

گفتم درس میخونم شاغل میشم ورانندگی میکنم

عاشق گشت وگذارم

خیلی پررفت وآمدیم

فامیلم زیاد داریم

گفت همشون اوکیه

پایه اتم

حمایتت میکنم

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی مستند خارجی کاملا انگلیسی دیدم میگف شاغل شدن زنان تله ای بود ک اروپا شروعش کرد تا زن ها از انرژی زنونشون دورشن و نتونن خودشون خالق زندگی باشن و طی پروسه ی سروکله زدن با محیط کاری زمخت و عصبی بار بیان و مردا لطیف تر شن 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

تااینکه دانشگاه نذاشت گفت پیام‌نور وازاد بدرد نمیخورن بخون سراسری

گفتم دیگ نمیکشم میخوام برم سر کار

چنتام کار پیدا کردم گفت بیخیال وهزارتا بهونه اورد

بعد ازدواج ب معنای واقعی کلمه زندانیم کرد وبجز خونه مادرم جایی نذاشت تو بیشتر تاپیکام هست

بچه نمیخواستم همش گفت بچه دارشیمو فلان دختر اولموبدنیا  اوردم بدتر شد ک بهتر نشد

چون دوس پسر دوران دبیرستانم عکس وفیلمامو ونامه هامو براش فرستادوتا دادگاه رفتیم واین ماجرا باعث شد شکاکی وبددلیش بیشتر بشه

همش مادرش میگفت دیدی الکی نمیگفتم مواظب باش

فاصله آشتایی و عقد 

تا عروسی رفتن سر خونه زندگی چقدر شد؟ 

آقایون سایت هیچ صحبتی باهاتون ندارم پیامم ریپ نزنین🚫‼️فهمیده ام که زندگی یعنی بتوانی خودت را سرگرم کنی. سرگرم به کار، به دلخوشی‌ها، به تلاش، به ارتقا، به آدم‌ها و به عشق...فهمیده‌ام که بهترین حالت زندگی وقتی‌ست که تو آنقدر مشغولی که بیش از حد به موضوعی فکر نمی‌کنی و عمق هیچ چیزی را نمی‌بینی و در سیاهچاله‌ی هیچ اندوهی جا نمی مانی...🎶💫

ناخواسته باز باردارشدم‌کسی نذاشت سقط کنم

منم ک حمایت برا طلاق نداشتم گفتم بمونه ک دخترم تنها نباشه من ک قراره بسوزمو بسازم این بچه هم میشه ی ذوق زندگی

امروز باز مراسم دعوت بودیم نذاشت برم

و....بعد برگشته میگ فقط زر زدن وگریه بلدی

ملت شانس دارن ماهم شانس داریم

زنامی مردم صب تاشب خودشونو میکشن کار میکنن پول درمیارن

هزارتا هنروکار بلدن زن مام اینه

من خیلی قانع ام

طوری ک لباسای خودمو ودخترامو خانوادم میخرن

وخیلی از خرجام با خانوادمه چون میگ نمی رسونم

بعد این حرف امروزش بود

امقد گریه کردم‌چشام میسوزه من