2777
2789
عنوان

خانوما میشه بگید ذکر 124000صلوات برا بچه دار شدنم جواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 58 پست
ارنیکا جون چه ختمیه حاضرم خودم تا جایی میتونم انجامش بدم 

عزيزم چله زيارت عاشورا هست البته نه به روش معمولي.يك روش هست كه امام زمان عج مستقيما به يكي از اولياي اهل كرامت ياد دادند و ايشونم براي حل شدن مشكلات شيعيان به همه توصيه كردند،من خودم بارها و بارها از اين ختم معجزه ديدم همينطور اطرافيانم.

شرح مفصلش رو براتون لينك كانال اين اولياي خدا رو ميدن كه بخونيد.توي كانال همه از حاجت روايي هاشون هم گفتند ....شبيه شما خيلي خيلي هستند كه مشكلشون حل شده.فقط بايد اعتقاد و ايمانتون قوي باشه به ختم.

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آرنیکا میشه بگی چیه؟هرچند خیلییی خستم خیلی

عزيزم من خودم از  اين درگاه حاجتمو گرفتمو ني نيم اومد بغلم😊و حاجت هاي مهم ديگه.نااميد نسو من تضمين مي كنم هيچ كس از اين چله نااميد نشد.

https://t.me/hghshenas110

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

استارتر برات پیام دوستی فرستادم.شوهرمنم تو 5سالگی اوریون میگیره بیضه هاش ورم میکنه همون باعث میشه بیضه هاش کوچیک بمونه و اسپرم تولید نکنه

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
شما چندساله ازدواج کردین؟خدا بهتون ی دختر ناز مامانی

حدود5سال

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
عزيزم من خودم از  اين درگاه حاجتمو گرفتمو ني نيم اومد بغلم😊و حاجت هاي مهم ديگه.نااميد نسو من ت ...

خداروشکر.ان شاالله.وارد کانالی شدم که فرستادین ممنون لطف کردی.دعا کن من و استارتر حاجت مون و زود بگیریم چون مشکلمون خیلی خاص

انشالا دوتامون مامان شیم بیایم ایجا بگیم 

ان شاالله تا قبل عید.کاش حداقل یه مشکل داشتیم که درمانی بود براش ولی متاسفانه هنوز درمان کشف نشده.من که چشام به دست خدا خیره شد