2777
2789
عنوان

خانوما میشه بگید ذکر 124000صلوات برا بچه دار شدنم جواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 58 پست
استارتر میشه بگی مشکل شوهرت از چیه؟آخه 3نوع هست که 2نوع درمان داره فقط 1نوعش هنوز درمانی نداره و تو ...

عزیزم چرا شما و استارتر پیش پزشکای طب اسلامی نمیرید؟ یکی از فامیلهامون دقیقا مشکل شما رو داشتن و ۱۸ سال بچه دار نشدن. پارسال رفتن پیش یه دکتر طب اسلامی توی قم به اسم آقای فراهانی معالجشون کرد و الان بچه شون دو ماهشه

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
عزیزم چرا شما و استارتر پیش پزشکای طب اسلامی نمیرید؟ یکی از فامیلهامون دقیقا مشکل شما رو داشتن و ۱۸ ...

من خودم قم زندگی میکنم.طب سنتی جواب ندادولی تازه طب اسلامی هم مراجعه کردم تاببینیم خداچی میخواد.یعنی این فامیلتون اسپرمش صفر بوده؟

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا شما و استارتر پیش پزشکای طب اسلامی نمیرید؟ یکی از فامیلهامون دقیقا مشکل شما رو داشتن و ۱۸ ...

اخه فک نمیکردم این شوشو با اینا درمون شه ولی شما میگید یکی از اشناهاتون رفته وجواب گرفته

اخه فک نمیکردم این شوشو با اینا درمون شه ولی شما میگید یکی از اشناهاتون رفته وجواب گرفته

آره ولی خوب 2نوعش درمان داره 1نوع درمان نداره.شاید فامیلشون از اون2نوع بوده که درمان شده با طب اسلامی بازم نمیدونم والا کاش میومد دقیق میگفت

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
آره ولی خوب 2نوعش درمان داره 1نوع درمان نداره.شاید فامیلشون از اون2نوع بوده که درمان شده با طب اسلام ...

فک کنم دیگه خوابیدن ساعت چهارنیم صبه منم نشستم نماز بخونم بعد بخوابم 

فک کنم دیگه خوابیدن ساعت چهارنیم صبه منم نشستم نماز بخونم بعد بخوابم 

آره واقعا راست میگی.التماس دعا عزیزم

من خودم قم زندگی میکنم.طب سنتی جواب ندادولی تازه طب اسلامی هم مراجعه کردم تاببینیم خداچی میخواد.یعنی ...

آره عزیزم. اونم گفته بودن چون توی بچگی سوختگی شدید داشته بیضه هاش دچار آسیب جدی شده. البته اون خانمش هم مشکل داشت با این وجود خدا رو شکر درمان شدن

ﺍﮔﺮ ﺣﺴﻮﺩ ﻧﺒﻮﺩﻡ ،ﺑﺮﺍﻳﺖ ﺷﻌﺮی می ﮔﻔﺘﻢ،ﻛﻪ ﺗﻤﺎﻡِ ﺯﻧﺎﻥِ ﺩﻧﻴﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻧﺪﻧﺶ، ﻋﺎﺷﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ …
آره عزیزم. اونم گفته بودن چون توی بچگی سوختگی شدید داشته بیضه هاش دچار آسیب جدی شده. البته اون خانمش ...

مرسی که جواب دادی.خداروشکر.ان شاالله برای ماهم معجزه شه

والا عزیزم من دختر خاله م و نوه ی عمه م که دیگه دکترها آب پاکی ریخته بودن رو دستشون خودم به عینه دیدم درمان شدن. البته دختر خاله م چون سنشون بالا بود خودش و شوهرش حامله شد و توی شش ماهگی سقط شد دوباره میخواد اقدام کنه ولی نوه عمه م الان دخترش سه سال و نیمشه

مرسی که جواب دادی.خداروشکر.ان شاالله برای ماهم معجزه شه

برو پیش دکتر فراهانی مطبش توی قم. از اساتید بی نظیر طب اسلامیه. من دو ساله می شناسمش واقعا مریضی های صعب العلاج زیادی دیدم درمان کرده

اون فامیلمون که گفتم هجده ساله بچه دار نمیشدن دکترها می گفتن کلا خانمش تخمک گذاری نداری و باید با تخمک اهدایی باردار بشه ولی بعد از معالجه با طب اسلامی بصورت طبیعی باردار شد و پسرش الان دو ماهشه

برو پیش دکتر فراهانی مطبش توی قم. از اساتید بی نظیر طب اسلامیه. من دو ساله می شناسمش واقعا مریضی های ...

شماقم هستین؟آدرس دقیق یا شماره دکتر و میتونی برام تهیه کنی و بفرستی.من قم زندگی میکنم.ممنون میشم

شماقم هستین؟آدرس دقیق یا شماره دکتر و میتونی برام تهیه کنی و بفرستی.من قم زندگی میکنم.ممنون میشم

نه عزیزم من قم نیستم . آدرسشو دقیق بلد نیستم فقط میدونم میدان الهادی و خیابان خاکفرج هستن.

این شماره منشی شون:
09107581634 خانم کافی