2777
2789
عنوان

خانوما میشه بگید ذکر 124000صلوات برا بچه دار شدنم جواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 58 پست
انشالا برا سال تحویل حامله باشیم😢😢

وای یعنی میشه  .خیلی دلم شکسته.خدا خودش بهمون رحم کنه

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر.ان شاالله.وارد کانالی شدم که فرستادین ممنون لطف کردی.دعا کن من و استارتر حاجت مون و زود بگی ...

ان شاء الله.از اين در نااميد نميشيد ...نااميدي كار شيطونه شما در عين حال خير و صلاح رو هم كنارش بخواهيد كه ان شاء الله رقم بخوره من واقعا حيفم مياد كسي مشكل سخت و غيرقابل حل داشته باشه و يك بار بطور دقيق مو به مو اين چله رو نخونه 

شرح چله زيارت عاشوراي ايت الله حق شناس در بسترهاي بالاتر هست 

هر گير و مشكلي داشتيد با ادمين ارتباط بگيريد خيرخواهانه راهنمايي مي كنن خدا بهشون خير دو دنيا بده،تاحالا مشكل خيلييييها حل شده با اين چله علشورا.از روضه حضرت علي اصغر هم غافل نشيد دوست جون ها.

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟
ان شاء الله.از اين در نااميد نميشيد ...نااميدي كار شيطونه شما در عين حال خير و صلاح رو هم كنارش بخوا ...

اشتباه تايپي؛شرح چله در پست هاي بالاتر كانال هست كه بايد دقيقا مو به مو اجرا بشه.

ان شاء الله.از اين در نااميد نميشيد ...نااميدي كار شيطونه شما در عين حال خير و صلاح رو هم كنارش بخوا ...

قربونت.من بارهاچله زیارت عاشورا انجام دادم وکلی چله دیگه.امیدوارم از این چله نتیجه بگیرم.هربار به خودم میگم دیگه چله و دعا و نذر نمیکنم ولی باز دلم طاقت نمیاره و دل خوش میکنم

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
وای یعنی میشه   .خیلی دلم شکسته.خدا خودش بهمون رحم کنه

ان شاء الله،ازتون خواهش مي كنم اين دري رو كه بهتون معرفي كردم محكم بزنيد چون من ميدونم كه باز ميشه❤️❤️❤️❤️من ضمانت مي كنم اگر باز نشد به من لعنت بفرستيد.

خدا از خواهری کمت نکنه ان شاالله هرچی خیر هست تو دنیا و آخرت نصیبت شه.ان شاالله خدا بخاطر رو سفیدی و ایمان قوی شمام شده این بار ناامیدمون نکنه

قربونت.من بارهاچله زیارت عاشورا انجام دادم وکلی چله دیگه.امیدوارم از این چله نتیجه بگیرم.هربار به خو ...

عزيزم ان شاء الله كه ميشه،اين شيوه ختم داراي يك رموزي هست كه گشوده نشده و هيچكس نميدونه چرا اين روش نتيجه بخشه .يعني با چله هاي ديگه اثرش كاملا متفاوته،من يقين دارم كه شما براي خوندنش دعوت شدين.❤️

ان شاء الله،ازتون خواهش مي كنم اين دري رو كه بهتون معرفي كردم محكم بزنيد چون من ميدونم كه باز ميشه❤️ ...

مرسی عزیزم چقد دلم اروم گرفت ک ایقد با اطمینان گفتی بازم مرسی دوس جونی  

عزيزم ان شاء الله كه ميشه،اين شيوه ختم داراي يك رموزي هست كه گشوده نشده و هيچكس نميدونه چرا اين روش ...

چقدر قشنگ حرف میزنی.خدا تو رو برای حاجت دلمون فرستاد.هرچی آرزو داری به بهترین حال بهش برسی عزیزم

مرسی عزیزم چقد دلم اروم گرفت ک ایقد با اطمینان گفتی بازم مرسی دوس جونی  

خواهش مي كنم عزيزم ان شاء الله با خبرهاي خوش مياي❤️به چگونگيش فكر نكن چون توكل و معجزه يعني همين.😊😊😊😊از صميم قلبم دعا مي كنم كه تجربه كني حس خوب معجزه ديدن رو🌹

چقدر قشنگ حرف میزنی.خدا تو رو برای حاجت دلمون فرستاد.هرچی آرزو داری به بهترین حال بهش برسی عزیزم

ممنونم عزيزم❤️❤️❤️خدا دلت رو شاد كنه ان شاء الله🌺و دل همه اونهايي كه منتظر اجابت اند🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻