2777
2789
عنوان

هر آدمی دو خصلت داره ( خوب و بد)از خصلتهای خوب همسرانمون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 48 پست
دست به دلم نزنيدتاكيسه غمهايم پاره نشوندً ومباداويروس غمهايي نامردم  به دل پاك عزيزان منتقل شون ...

ببخش گلم که باعث ناراحتیت شدم،واقعا شرمندم،

انشالله تمام سختیها و ناراحتی هاتون تموم میشه و روزهای خوب میان به سراغتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره، خواهرش رو چند سال پیش از دست داده

دست خودش نیست واسه همینه خیلی بهم میریزه شوهر منم داغ برادر دیده خیلی بهم میریزه مخصوصا صدای قرآن عبدالباسط که بیاد و متنفره از رنگ مشکی

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
دست خودش نیست واسه همینه خیلی بهم میریزه شوهر منم داغ برادر دیده خیلی بهم میریزه مخصوصا صدای قرآن عب ...

هر بیماری که میمیره ما تا مدتی از دستش بساط داریم ...

حتی نمی تونم راحت برم سر خاک مادر یا پدرم.

بخواد بیاد هزار جور بازی در میاره.

کلا خیلی اذیت می کنه در این مورد

هر بیماری که میمیره ما تا مدتی از دستش بساط داریم ... حتی نمی تونم راحت برم سر خاک مادر یا پدرم. ب ...

واقعا اذیت میشه مخصوصا اگه انسان عاطفی باشه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ببخش گلم که باعث ناراحتیت شدم،واقعا شرمندم، انشالله تمام سختیها و ناراحتی هاتون تموم میشه و روزهای ...

خواهش ميكنم خداي مهربان حافظ خودت وشوهرت وكل اعضايي خانواده ات  ان مع العسري يسرى بعدازهرسختى وتنگنا اساني وخوشي ميايد شماهم عزيزى مهربان تمام دنيا

مردمهربان 
هر بیماری که میمیره ما تا مدتی از دستش بساط داریم ... حتی نمی تونم راحت برم سر خاک مادر یا پدرم. ب ...

خدا مادر پدرتو بیامرزه عزیزم جاشون بهشت باشه خدا عزیزاتو واست نگه داره

واقعا اذیت میشه مخصوصا اگه انسان عاطفی باشه 

ادم مهربون و حساسیه در درونش ولی یه پوسته ی خیلی محکم و ضخیم کشیده دورش.

بلاخره که باید کنار بیاد، از هیچکسم نمی خواد کمک بگیره.

حالا یبار عیبی نداره ولی دیگ هیچوقت نه اینجا نه تو دنیای واقعی از همسرت تعریف نکن☺

آره عزیزم درست میگی،ولی مگه میشه کسی تو زندگیش مشکل و سختی نداشته باشه،بعضیها جار میزنن و عالم و آدم و خبردار میکنن که مشکل دارن و بعضیها هم با سیلی صورت خودشونو سرخ نگه میدارن تا همه فکر کنن همه چیز بر وفق مراده

ادم مهربون و حساسیه در درونش ولی یه پوسته ی خیلی محکم و ضخیم کشیده دورش. بلاخره که باید کنار بیاد، ...

این جور مردا از صد تا زن دلنازکترن به واالله میدونم شوهرت چه طوریه مثل شوهر منه ظاهرا مغرور و محکم هستن ولی با هر اتفاق بدی هزار بار میشکنن خیلی وقت میبره درست بشن بسترشو خودت اروم اروم براش درست کن

این جور مردا از صد تا زن دلنازکترن به واالله میدونم شوهرت چه طوریه مثل شوهر منه ظاهرا مغرور و محکم ه ...

خیلی هم دل نازک نیست.

دوست نداره در موردش حرف بزنیم و منم حرفی نمیزنم، حس و حال بهم ریختنشو ندارم.

همیشه از اشپزیم تعریف میکنه میگه این غذا تو رستورانم پیدا نمیشه همیشع جلو خانوادش و فرق نداره جلو همه میگه، خیلی خوشم میاد از این حرفش،اگه پول داشته باشه بهم میدهو.... 

عشقم فقط پسر کوچولوم