2777
2789
عنوان

هر آدمی دو خصلت داره ( خوب و بد)از خصلتهای خوب همسرانمون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 48 پست

ای جونم انشالله همیشه خوشتون باشه..شوهر منم خوبیای زیادی داره ولی از تنها خصلتش ک خوشم میاد اینه ک بد دل نیست همه جوره ازادم .پولی ک بهم میده نمیپرسه چطور و کجا خرجش کردی..خصلت بدشم اینه ک موقع دعوا از کوره در میره داد و بیداد میکنه

من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

ایراد گیر نیست .غر نمیزنه مهربونه همیشه برای انجام کاری که دوس دارم تشویقم کرده خسیس نیست غذا هم هرچی بزارم جلوش با به به میخوره 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مناسبت هارو خیلی اهمیت میده عاشق سوپرایزه،وقتی ببینه عصبیم سکوت میکنه 😮 کلا مودبانه حرف میزنه تحت هر شرایطی،اهل دستور دادن نیست به تصمیمای شخصیم گیر نمیده و....

مهمترین خصلتش اینه که خیلی دوسم داره و تموم مشکلات جدی و غیر جدی ما با این مسئله حل میشه و البته من هم همینطور کلا عشق دوران کودکی هم هستیم

خدایا شکرت

خدایا موهبت یک زندگی خوب و با عشق رو به همه عطا کن و برای کسانی دارن رو هم حفظ کن

تاپيك قشنگي يه

شوهر من بسيار با پشتكار و بسيار منظمه.روابط اجتماعي عالي و قوي.من كلا روابط اجتماعيم ضعيفه و كمرو ام.ولي اون نه.با همه قشري رفيق ميشه.خيلي ساده.

از نظمش خوشم مياد مسافرت كه ميريم من كلا نميدونم چي برداشتم چي بر نداشتم.ولي اون حواسش به همه مدارك و وسايل ضروري و...

يه عادت خوب داره كه از باباش ياد گرفته.وقتي مهمون داريم واسه مهمونا من تدارك ميبينم و كارا رو مي كنم و....وقتي مهمونا رفتن به من ميگه تو برو بخواب و خودش همه جا رو تميز و مرتب مي كنه و همه چي رو جمع و جور ميكنه.اين كارش واقعا عاليه چون بعد مهموني من تن ندارم كه بخوام جمع كنم

شوهرم نجیب و مظلومه خیلی سر به زیرهصبوووور تا دلتون بخواد و تمیییز همیشه هم تو کار خوته کمکم میکنه مرد کاره و اینکه با صداقت و اصلا اهل گله و این حرفا نیست 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

همه صفاتش عالیه خدا رو شکر و خیلی خیلی دوستش دارمممم .. خدا برامون حفظش کنه 

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

دست به دلم نزنيدتاكيسه غمهايم پاره نشوندً ومباداويروس غمهايي نامردم  به دل پاك عزيزان منتقل شوند١٧سال سوختم به پايي ادمى كه وفايش ازگربه هم كمتربود نكنه باني ناراحتي شماهابشم بذارخاكسترم يادواره سوختنم براي دل تنهايم باشد شب ولحظات خوشى همه خانمها ارزوى دل ماتم زده من است

مردمهربان 
یکی از بزرگترین ایرادات شوهرم اینکه با هر مرگی، خیلی بهم میریزه. شاید به روش نیاره ولی تا مدتها از ...

خدایی نکرده داغ نزدیک دیدن؟قبلا و میگم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش