2777
2789
عنوان

با این پسره چکاررر کنمممممم

135 بازدید | 19 پست

سلام خانما 

من با یه اقا پسری اشنا شدم ۲۷سالشه قرار بود یبار همو ببینیم دیروز همو دیدیم صحبت کردیم وضع مالی خوبی داره باشخصیت بود مشخص بود که پسر بدی نیست ایشون خیلی خوششون اومد از من منم بدم نیومد واقعا اما یچیزی ذهنمو درگیر کرد اینک بحث هدف رابطه بود گفت که من نمتونم راجب اینده از الان چیزی بگم در حال زندگی میکنم توی یه رابطه دنبال ارامشم بیشتر خلاصش این بود فعلا به ازدواج فکر نمیکنم 

(من خودم هدفم از رابطه اینه نهایت از یه تایم اشنایی نهایت ۱ساله به ازدواج ختم بشه) اما چیزی نگفتم اینو گفت  

ولی انگار ایشون زیاد توی این فکر نیست 

بقیه رفتاراش عالی جنتلمن مهربون دست دلباز  از دیشبم هی پیام میزاره میگ باز همو ببینیم جمعه من موندم

چکار کنم بنظرتون؟ 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه؟ �🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

شما اگه بایک‌پسر بخوای جدی آشنا بشی

پسر هیچ وقت نمیگه قصدم‌ازدواج

چون‌اونوقت ممکنه دختر خواسته یا ناخواسته نقش بازی کنه

معمولا یه نوع شگرد

اما شما حین آشنایی دل نده

معمولا بعد یک ماه خوب و بد فرد و میشناسی

حالا اگه اوکی بودی میری پلن بعدی  

نبودی خداحافظ

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

خیلی رک بهش بگو من هدفم از رابطه جدیهاگه قصد نداری شروع نکنیم که دو حالت داره میگه ن که تمومیام دروغ ...

حس میکنم بگم خدمو کوچیک کردم ک بیا منو بگیر😕

ولی به نظر من حرفی از ازدواج نزده چون هنوز نمیشناستت. نخواسته اول کار بهت قول ازدواج بده .گفت دنبال ...

نه دقیقا چون توی رابطه دنبال رابطه جنسی نیست یکم تردید پیدا کردم برای رد کردنش

چون شخصیت خوبی هم داره اینجوری زودتروابسته وشیفته اش میشی حواست باشه

دقیقا از این مترسم اخه توی رابطه دنبال رابطه جنسی هم نیست نمدونم چرا اینجوری گفت راجب جدی شدن درنهایت رابطه

حس میکنم بگم خدمو کوچیک کردم ک بیا منو بگیر😕

قرار نیست بگی بیا منو بگیر

بگو من در ارتباط با جنس مخالف چارچوب های خودم رو دارم اگر قرار هست ملاقات های ما ادامه پیدا کنه من با هدف آشنایی برای ازدواج بهش فکر میکنم 

وگرنه دلیلی نداره برای یک رابطه بی سرانجام وقت و انرژی و احساس صرف کنم

قرار نیست بگی بیا منو بگیربگو من در ارتباط با جنس مخالف چارچوب های خودم رو دارم اگر قرار هست ملاقات ...

مرسی واقعاااا خیلی قشنگ توضیح دادی