2777
2789

داشتم از یک جایی پیاده روی میکردم که همه مغازه ها مبل فروشی و لوازم خانگی فروشی داشتن بعد از همون عقب دیدم یه دختره خیلی شیک و پیک می‌رفت داخل مغازه ها یکی در میون و دوباره یک مغازه دیگه منم حس فضولیم گل کرد گفتم چرا همه مغازه ها رو یکی در میون میره خودمو تند تند رسوندم مغازه جدید که رفت دیدم رفت خیلی با ناز و صدای قشنگی به فروشنده گفت سلام جناب خسته نباشید ببخشید من مسافرم و اینجا غریبم کیف پولم رو دزد برده متاسفانه الان میخواستم برگردم شهرستان خودم ولی متاسفانه پولی ندارم اگه لطف کنید و مبلغی به عنوان قرض الحسنه بهم بدین بنده ممنون شما میشم یه شماره کارت هم لطف کنید بهم بدید من از خجالت شما در میام در کمال تعجب دیدم فروشنده دویست هزار بهش داد و گفت مبلغ دویست هزار میتونم کمک کنم شرمنده لازم هم نیست برگردونید انشاالله که سالم به شهر خودتون برسید..دختره هم کلی تشکر کرد و رفت مغازه بعدی 🙃🙃🫠

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیخواست با هواپیما برگرده؟حالا اون هیچی تو چه حالی داشتی دنبالش کردی

تا حالا حس فضولیت گل نکرده 😂

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️