2777
2789
عنوان

مادر شوهرم خودش ریده ب من حالا خودشم بهم محل نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دوره ..یعنی اونقدری نیست که یه جوری برین که شب عید یه سمت باشین .صبحم راه بیفتین شبش یه سمت دیگ ...

ببین شرایط کاریش طوری هست که بریم ترجیح میدیم یه حداقل یه شب بمونیم مادرشوهر منم همینو نمیفهمه کلا طرف تو یه روز باید هشت ساعت رانندگی کنه برا رفت و برگشت😐

یه ساعت و دو ساعت راه نیس بیشتره

نه کلا زده بود به رگ خنگ بود اعصاب منو خراب کرد حالا خودشم محل نمیده 

خواهرشوهرمم سلیطس تا براش تعریف کنه مطمئنم داستانو یجور عوض میکنه که آخر باز منو مقصر میکنن

ببین شرایط کاریش طوری هست که بریم ترجیح میدیم یه حداقل یه شب بمونیم مادرشوهر منم همینو نمیفهمه کلا ط ...

اها پس خیلی دورین..دیگه وقتی نمیفهمه کاریش نمیشه کرد ولش کن 

باز خودش دوباره خوب میشه.اصل اینه شوهرت میدونه حق باکیه همون کافیه

آفرین👌دخترای الان نمیدونم چرا اینقدر سختش میکنن همیشه تواینجور مناسبتا تاپیکای دلخوری میبینم

منم اوایل دلخور میشدم

الان مثلا تولد خودم یا همسرم قبل یا بعد خودمون میگیریم همون روز با خانواده هامون  

فهمیدم ارزش عصبی شدن ندار

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر