2777
2789
شما با چه سبکی ترید طلا میکنید؟ استادتون کی بوده؟

من صندوق طلا کار میکنم با استاد بیداروندی اموزش دیدم ماهی ۲۰ تقریبا دراوردم البته بیشتر هم میشد امامن یکم اشتباهات داشتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم بدونم منم ..بلاگری روفقط میدونم بلاگرا توخوابشونم نمیدیدن بخدا این درامد 

ارایشگری خیییلی سخته خیلی سرپایی داره  هرکی رفته میدونه چی میگم

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من صندوق طلا کار میکنم با استاد بیداروندی اموزش دیدم ماهی ۲۰ تقریبا دراوردم البته بیشتر هم میشد امام ...

صندوق طلا ینی چی؟ همون نوسانگیری یا ترید از طریق سایت های انلاین هست؟ با نمودار انس جهانی؟ 

با نوسانگیری از گره ها؟ یا سبک دیگه ایه؟ 

میشه پیج اینستاشو بزارید؟

صندوق طلا ینی چی؟ همون نوسانگیری یا ترید از طریق سایت های انلاین هست؟ با نمودار انس جهانی؟ با نوسانگ ...

صندوق طلا تو بورس هست ولی بورس کالا با بالارفتن و پایین اومدن طلا تعییر میکنه به پیج شون سر بزن‌ تا اطلا عاتت کامل بشه

سلام دوستان اگه خواستید من دوره های خیاطی دارم خیلی کامله سرچ کنی میبینی قیمتش میلیونیه من ۲۰۰ پول نت رو میگیرم خواستی تلگرامم پیام بده نمونه بفرستم برات trnm230

زرین و دوخت برتر و زهرا زارع و بخشایشی و .... هم دارم