2777
2789
عنوان

این طبیعیه که با گفتن عقد و عروسی گریم میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 18 پست

منم این حس را تجربه کردم و سختیش اونجا بود که بعد ازدواجم فهمیدم اونم من را دوست داشته

اون اول ازدواج کرد با اجبار مادرش

و اینکه پدر من و مادر اون مخالف بودند

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

میگن کراش زدن و عشق یه طرفه به پسر غلطه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تاپیکی که زدی مشخصه کم سن و سال هستی،عزیزم قدر خودت و لحظه های زندگیت رو بدون ،تو اولین و اخرین نفری نیستی که یکیو دوست داشته و به هرعلتی به طرفش نرسیده،این دنیا پر از ادماییه که تو جوونی پر از شور عشق بودن ولی کمی که بزرگتر شدن فراموش کردن،ازدواج کردن و بچه دار شدن ،چه بسا از عشق جوونیشون هم دیگه چیزی تو خاطر ندارن و دیگه اهمیت هم نداره براشون

کافیه یه ادم درست سر راحت قرار بگیره،ببین چجوری این نفر قبلی رو فراموش میکنی!منم فکر میکردم محاله حالم خوب بشه و کسی دیگه به چشمم بیاد اما خدا خواست یکی بهترشو گذاشت سر راهم که اصلا نفر قبلی کلا برام بی اهمیت شد 

همه چیز رو بسپار به زمان