2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید زنگ میزدید به مطب برا سونو وقت میگرفتید خودشون میگفتن کی برید .. امروز باید میرفتید بنظرم 

فقط 7 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

باید زنگ میزدید به مطب برا سونو وقت میگرفتید خودشون میگفتن کی برید .. امروز باید میرفتید بنظرم

۴ شنبه چرا تعطیلن دیگه 

خب سشنبه میرفتید .. سشنبه روز ۱۲ سیکل میشد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

۴ شنبه چرا تعطیلن دیگه خب سشنبه میرفتید .. سشنبه روز ۱۲ سیکل میشد

سه شنیه ک روز پدر بود تعطیل بود

تو شهر ما امروزم مردم خودشون تعطیل کردن بچه ها هم امروز نرفتن مدرسه

اینم شانس منه🥲

سه شنیه ک روز پدر بود تعطیل بودتو شهر ما امروزم مردم خودشون تعطیل کردن بچه ها هم امروز نرفتن مدرسهای ...

اها راست میگیدا تعطیل بود .. با توجه ب اینکه سیکلتون چند روزه ست حساب کنید ببینید شنبه تخمک گذاری انجام شده یا نه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام تاپیک اخرتون رو خوندم

منم افسردگی داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه در حد رایگان واقعا میداد 

ان شا الله حال همسر شما هم بهتر بشه 

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4